Görünüş sadece
tamamdır teşekkürler.Görünüş sadece
bir şey daha soracağım kulaklığın yükseltme ayarı bana pek sağlam gözükmedi.Öyle gözükmesine rağmen sağlam mıdır? 2k Verdiğim bir kulaklığı kopartmak istemiyorumGörünüş sadece
Sağlam hocam, mediamarkttan alabilirsiniz hem bakarsınjz bibir şey daha soracağım kulaklığın yükseltme ayarı bana pek sağlam gözükmedi.Öyle gözükmesine rağmen sağlam mıdır? 2k Verdiğim bir kulaklığı kopartmak istemiyorum![]()
special edition olanı vatandan alacağım hocam şuan olduğum şehirde varmış stoğuSağlam hocam, mediamarkttan alabilirsiniz hem bakarsınjz bi
Fiyatı baya düşmüş harbi sövecem ben dolar yükselmeden önce aldıydım daha pahalıydı şimdi dolar yükseliyor fiyatlar düşüyor ne saçma sapan bi iş anlamadım. Kulaklık baya güzel hayırlı olsun şimdiden aldıktan sonra benim rehbere bakabilirsinspecial edition olanı vatandan alacağım hocam şuan olduğum şehirde varmış stoğu
Karne indirimlerinin böyle olmasını bende beklemezdimFiyatı baya düşmüş harbi sövecem ben dolar yükselmeden önce aldıydım daha pahalıydı şimdi dolar yükseliyor fiyatlar düşüyor ne saçma sapan bi iş anlamadım. Kulaklık baya güzel hayırlı olsun şimdiden aldıktan sonra benim rehbere bakabilirsin
Karne indirimlerinden önce düştü bu fiyata ben 2350 ye aldıydımKarne indirimlerinin böyle olmasını bende beklemezdim
Karne indirimlerinden önce düştü bu fiyata ben 2350 ye aldıydım
Rog claymore 2 aldıydım şimdi aşırı zamlanmış tek tesellim buboşver ya benimde çok oldu öyle