Razer BlackShark V2 X alınır mı ? Ses kasmak için valorant oynuyorum

berkaysahinim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba Razer Blackshark V2 X bu kulaklık şu an 1.000 TL ama iki hafta içerisinde 500 - 600 arası fiyat bandında olacağı söyleniyor sizce o fiyat aralığında alınır mı ? Kulakı alma amacım oyun oynamak Valorant oynuyorum ses kasmak için kulaklıklar arıyorum sizin öneriniz ne olur ? Fiyat 500 - 600 en fazla 800 falan önerebileceğiniz başka kulalıklar var mı_?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arkadaşlar merhaba Razer Blackshark V2 X bu kulaklık şu an 1.000 TL ama iki hafta içerisinde 500 - 600 arası fiyat bandında olacağı söyleniyor sizce o fiyat aralığında alınır mı ? Kulakı alma amacım oyun oynamak Valorant oynuyorum ses kasmak için kulaklıklar arıyorum sizin öneriniz ne olur ? Fiyat 500 - 600 en fazla 800 falan önerebileceğiniz başka kulalıklar var mı_?
Genelde çoğu kulaklıkta kablo katlanması sorunu oluyor. Razer Kraken X kulaklığım da 2. ayın başlangıcında içerideki kablosunda kopma problemi yaşadım. 500-600 arası alınabilir. Kendimce 2 ürün önereceğim. Diğer arkadaşların yorumlarını da alın.
Gigabyte Aorus H5 RGB
James Donkey 720 - Kendimde kullanıyorum. Valorant ve CSGO oyunlarında deneyimledim başarılıydı. Müzik ve film konusuna gelirsek orada da benim hoşuma gitti.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Razer'lar bildiğim kadarıyla bilgisayarda yazılım üzerinden 7.1 özelliğini sunuyor. Bu nedenle USB değil 3.5mm jack uçlu oluyorlar. Ben kendi ses kartı olan USB bir 7.1 model öneririm. Hatta kullandığım kulaklığı önereceğim ama stok yok şu anda. Accutone Halo 2.

Ama JBL',n aşağıdaki kulaklığı da bu fiyat bandından hiç fena değil diyorlar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Razer'lar bildiğim kadarıyla bilgisayarda yazılım üzerinden 7.1 özelliğini sunuyor. Bu nedenle USB değil 3.5mm jack uçlu oluyorlar. Ben kendi ses kartı olan USB bir 7.1 model öneririm. Hatta kullandığım kulaklığı önereceğim ama stok yok şu anda. Accutone Halo 2.

Ama JBL',n aşağıdaki kulaklığı da bu fiyat bandından hiç fena değil diyorlar.

Her modeli 3,5mm değil diye biliyorum hocam. Benim aldığım model Usb bağlantısını kullanıyordu. Kraken X USB modeli olmasının bunda katkısı olabilir tabi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri