Driver yüklediniz mi ?kulaklığım çalışıyor ama mikrofonum çalışmıyor ne yapmalıyım ?
realtek'in ve anakartınkileri yükledim hocamDriver yüklediniz mi ?
Hocam razer'ın uygulamasını yükleyebilir misin ?realtek'in ve anakartınkileri yükledim hocam
İkisinide ilk Razer Synapse olanı indirin.7.1 olanımı yoksa synaspe 3 mü
hocam synapse desteklemiyor sanırım bu modeliHocam razer'ın uygulamasını yükleyebilir misin ?
Razer BlackShark V2 X | RZ04-0324 Support & FAQs
mysupport.razer.com
İkisinide ilk Razer Synapse olanı indirin.
Hocam aynı kulaklığı kullanıyorum 1 senedir synapse desteği yok thx spital audio kartı çıkıyor kutunun içinden kodu giriyorsunuz o şekilde kullanabilirsiniz mikrofon çalışmama olayını hiç yaşamadım bağlantıları yanlış yapmış olabilir misiniz ?hocam synapse desteklemiyor sanırım bu modeli
7.1 i kurdum
dönüştürücü ile kullanıyorum hocam hem anakartdan hemde kasadan denedim çalışmadı yinede mikrofonHocam aynı kulaklığı kullanıyorum 1 senedir synapse desteği yok thx spital audio kartı çıkıyor kutunun içinden kodu giriyorsunuz o şekilde kullanabilirsiniz mikrofon çalışmama olayını hiç yaşamadım bağlantıları yanlış yapmış olabilir misiniz ?
Nerde çalışmıyor hocam discordda felan mı bazen dalgınlığa geliyor üstünde mute tuşu var onu basılı unutmuş olabilir misiniz ?dönüştürücü ile kullanıyorum hocam hem anakartdan hemde kasadan denedim çalışmadı yinede mikrofon
hocam discord dışında da denedim ses kaydetme uygulamasında vb. ordada çalışmadı. Tuş u kontrol ettim mute da değilNerde çalışmıyor hocam discordda felan mı bazen dalgınlığa geliyor üstünde mute tuşu var onu basılı unutmuş olabilir misiniz ?
Hocam dönüştürücü tam olarak nasıl bir şey ben normal anakartın ses sürücüsünden kullanıyorum oraya bağlı uzatıcı kablo ile mikrofon ve hoparlör girişi olarak.hocam discord dışında da denedim ses kaydetme uygulamasında vb. ordada çalışmadı. Tuş u kontrol ettim mute da değil
bende onu kullanıyorum hocam dönüştürücüden kast ettiğim oHocam dönüştürücü tam olarak nasıl bir şey ben normal anakartın ses sürücüsünden kullanıyorum oraya bağlı uzatıcı kablo ile mikrofon ve hoparlör girişi olarak.
Hocam sıfır format atıp anakarttan realtek sürücülerini indirip daha sonrasında thx spatial audio kurarsanız düzelebilir diye düşünüyorum. Ben hiç böyle bir sorunla karşılamadım.bende onu kullanıyorum hocam dönüştürücüden kast ettiğim o
formatlayıp tekrar deneyeceğim hocamHocam sıfır format atıp anakarttan realtek sürücülerini indirip daha sonrasında thx spatial audio kurarsanız düzelebilir diye düşünüyorum. Ben hiç böyle bir sorunla karşılamadım.