Eliniz kaç cm acaba?Razer Deathadder V2 Mini tercih edilebilir sevdiğim modellerden Valorantta ve diğer oyunlarda sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum ben mouse'u Claw tutuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 5849
Hocam onu ölçmedim hiç de ölçme gereği duymadım.Eliniz kaç cm acaba?
Size zahmet ölçebilir misiniz? Ona göre alıcam.Hocam onu ölçmedim hiç de ölçme gereği duymadım.
Daha önceden de söylemiştim, V2 mini küçük bir fare. ( V2 mini ile Rival 3 )Elim 18 cm . Elime uyar mı? Hangisini almalıyım çok kararsız kaldım Valorant oynıcam.
Hocam iş yerindeyim o yüzden ölçemeyeceğim kb şuanda.Size zahmet ölçebilir misiniz? Ona göre alıcam.
Rival 3 büyük ve güzel bir mause. Elinizin büyüklüğüne göre doğru tercih olacaktır.Elim 18 cm . Elime uyar mı? Hangisini almalıyım çok kararsız kaldım Valorant oynıcam.
kronik sorunları var diyolar.Rival 3 büyük ve güzel bir mause. Elinizin büyüklüğüne göre doğru tercih olacaktır.
5-6 ay oldu bir sıkıntısını görmedim.kronik sorunları var diyolar.
deather mini alıcam sanırım (Claw tuttuğumdan dolayı sıkıntı olmaz sanırım). Mousepad öneriniz var mı?5-6 ay oldu bir sıkıntısını görmedim.
Ucuzken aşağıdakini almıştım hala kullanıyorum zararını görmedim.deather mini alıcam sanırım (Claw tuttuğumdan dolayı sıkıntı olmaz sanırım). Mousepad öneriniz var mı?