Soru Razer Deathadder V2 Nasıl?

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
konu başlığında ki mouse nasıl?

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
2k bütçe var. Endgame aldım kardeşim. Senin önerine göre. Bağlantıda kesinti yaşadım. Çok sapma oldu. İade etmek zorunda kaldım.

Kablolu güzel bişi bakıyorum. Oyun için kullanacağım. İlla wireless al diyorsanda önerilerine uyarım biliyorsun

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
2k bütçe var. Endgame aldım kardeşim. Senin önerine göre. Bağlantıda kesinti yaşadım. Çok sapma oldu. İade etmek zorunda kaldım.

Kablolu güzel bişi bakıyorum. Oyun için kullanacağım. İlla wireless al diyorsanda önerilerine uyarım biliyorsun
Hocam uzatıcı kullandınız mı? Keşke bana özelden ulaşsaydınız… Kablosuzlarda uzatıcıyı kullanmanız lazım sorun olmaz ki xm2we en iyilerden hocam

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Valla rahatsız etmek istemedim seni dostum. Fps oyunları çok oynuyorum. Bundan dolayı gecikmeyi azaltmak açısındanda kablolu mouse almak daha iyi olmaz mı ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Valla rahatsız etmek istemedim seni dostum. Fps oyunları çok oynuyorum. Bundan dolayı gecikmeyi azaltmak açısındanda kablolu mouse almak daha iyi olmaz mı ?
Hocam çoğu e sporcuda zaten gpx kullanıyor kablosuz veya tenz lamzu atlantis felan kullanıyor

Bak 300 daha koyup tenzin bile kullandığı lamzu atlantisi alabilirsin mesela

Beni rahatsız etmessiniz hocam ben bana danışmanızdan mutluluk duyarım😇

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Kablolu kullanma diyorsun illa yani 😂

Teşekkür ederiz forum olarak sana greewe dostum. Önerilerine önem veriyoruz

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam bir mousede rahatlık en önemli şeydir mesela çoğu oyuncu özellikleri kötü olmasına rağmen o şekille rahat ettikleri için kullanıyor zowieleri

Rica ederim 😇

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Uzatıcı ne kullanıyım peki ? Marka önemli mi ?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
konu başlığında ki mouse nasıl?
Eski mousemdi. Eliniz büyükse alabilirsiniz. Ben memnun kalmıştım fakat elime büyük geldiği için değiştirdim.

La 2 k bütçe varmış ben de zannediyorum 800 fln. Hocam az ekle Lamzu atlantis al. Ben aldım memnunum. Fps oyunları oynuyorum demişsiniz alın size profesyonel fps oyuncusundan öneri.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri