Öneri Razer Deathadder V2 Pro Mu Razer Deathadder V2 X Hyperspedd

Samet001

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar,

Bu iki mouse arasinda kaldım hangisini almalıyım FPS oyunları oynicam kablolu gibi gecikmesi olabildiğince düşük olsun istiyorum v2 pro nun yüksek tepeli olması biraz hoşuma gitmedi ama bilemedim mouse tutus seklim palm grip ve fingertip grip claw kısmen tutuyorum.Bunlar dışında mouse onericek olursaniz razer olması önceliğim razer dışında steel series onun dışında bir marka istemiyorum kablosuz olmasıda şart kabloyla uğraşmak istemiyorum şarjlı mi pilli mi daha iyi bilmiyorum nasıl iyiyse olabilir fark etmez vede mouse çok hafif olmasın ortalam ağırlıkta olsun bütçem max 3bin TL

Moderatörün son düzenlenenleri:

keremmms

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Steelseries ve razer dısında önermeyin demissin ama bunu tavsiye ederim bende yeni siparks verdim v2 pro dan vazgecip

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Steelseries düzgün mouse yok

Marka takıntın yüzünden kötü ürün alma

Razer viper v2 pro

KS

Samet001

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Steelseries ve razer dısında önermeyin demissin ama bunu tavsiye ederim bende yeni siparks verdim v2 pro dan vazgecip
Hocam razer isteme etkenlerimden biri klavye ve kulakligiminda razer olması 2. etkende marka ürün alma gibi bir takıntım var bilmediğim popüler olmayan markalara çok sıcak bakmıyorum

Razer viper v2 pro
Heh marka takintim var o konuda haklısınız viper v2 proyu alıyorum

Razer viper v2 pro
Hocam birşey belirtmeyi unutmusum elim büyük orta parmaktan bilek kısmına 21 21.5 cm elime oturur mu

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam razer isteme etkenlerimden biri klavye ve kulakligiminda razer olması 2. etkende marka ürün alma gibi bir takıntım var bilmediğim popüler olmayan markalara çok sıcak bakmıyorum

Heh marka takintim var o konuda haklısınız viper v2 proyu alıyorum

Hocam birşey belirtmeyi unutmusum elim büyük orta parmaktan bilek kısmına 21 21.5 cm elime oturur mu
küçük gelebilşr

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri