- Tepki
- 77
Sabah aktivasyon kodunu aldım girdim burdan ileriye gitmiyor mu burda kaldım THX tıklayınca parayla birşeyler satıyor bedava degilmiydi ?
Thx tıklamıycaksın üstte ki uygulamaEkli dosyayı görüntüle 21969Ekli dosyayı görüntüle 21970
Sabah aktivasyon kodunu aldım girdim burdan ileriye gitmiyor mu burda kaldım THX tıklayınca parayla birşeyler satıyor bedava degilmiydi ?
Gmailemi tıklayayım B yazan kısma ?Thx tıklamıycaksın üstte ki uygulama
Yok bak ses aygıtlarından razer 7.1 seç tamamGmailemi tıklayayım B yazan kısma ?
hocam usb mi aldınız jack mı sesten memnun mudunuzEkli dosyayı görüntüle 21969Ekli dosyayı görüntüle 21970
hocam sesten memnunum gayet iyide bir uygulamayı kullanamadım 2 hafta olucakhocam usb mi aldınız jack mı sesten memnun mudunuz
diger arkadaşlarınkinde böyle farkılı ses modları açılıyor bende çıkmadıYok bak ses aygıtlarından razer 7.1 seç tamam
jack mı usb mi ?hocam sesten memnunum gayet iyide bir uygulamayı kullanamadım 2 hafta olucak
diger arkadaşlarınkinde böyle farkılı ses modları açılıyor bende çıkmadı
Ekli dosyayı görüntüle 21982
bu ekranda kaldım yani
usbjack mı usb mi ?
kaca aldın ?
link ?1164 e aldım 12 taksit normalde 1099
kanka 20.05.2023 de aldım ben şuan 1995 olarak gozukuyor İtopyadan aldımlink ?
cuskanka 20.05.2023 de aldım ben şuan 1995 olarak gozukuyor İtopyadan aldım