Yardım Razer Mouse Önerisi

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Selam,

Uzun süredir Steelseries Rival 3 marka mouse kullanıyorum. Mouse'un ergonomisinden çok memnunum, elimi ölçüp üretmişler gibi adeta. :D Ancak kedi kemirmesi sonucu kablosunda temassızlık oldu. Temazsızlıktan kaynaklı elektrik problemleri yarattığı için yeni bir mouse almak istiyorum.

Neden Razer ? Razer marka klavyem var ve her donanım için yeni bir yazılım kurmak istemiyorum.
Mouse tutuş şeklim, Claw
Kablolu olması bütçe açısından daha iyi olur.
Bütçe, maksimum 1250 TL civarı (Aslında 800-900 üstüne çıkmak istemiyorum. Ancak ebat olarak iyi ve çok kaliteli dediğiniz bir mouse olursa 1250'ye kadar çıkabilirim)

Bu özelliklere sahip ve Steelseries Rival 3 ile aynı ebatlarda olan önerebileceğiniz Razer marka mouse var mı ? Bir kaç tane baktım ancak boyut olarak içime sinmedi.

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Selam,

Uzun süredir Steelseries Rival 3 marka mouse kullanıyorum. Mouse'un ergonomisinden çok memnunum, elimi ölçüp üretmişler gibi adeta. :D Ancak kedi kemirmesi sonucu kablosunda temassızlık oldu. Temazsızlıktan kaynaklı elektrik problemleri yarattığı için yeni bir mouse almak istiyorum.

Neden Razer ? Razer marka klavyem var ve her donanım için yeni bir yazılım kurmak istemiyorum.
Mouse tutuş şeklim, Claw
Kablolu olması bütçe açısından daha iyi olur.
Bütçe, maksimum 1250 TL civarı (Aslında 800-900 üstüne çıkmak istemiyorum. Ancak ebat olarak iyi ve çok kaliteli dediğiniz bir mouse olursa 1250'ye kadar çıkabilirim)

Bu özelliklere sahip ve Steelseries Rival 3 ile aynı ebatlarda olan önerebileceğiniz Razer marka mouse var mı ? Bir kaç tane baktım ancak boyut olarak içime sinmedi.
Razer viper 8khz var hocam

samolokkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Aynı şekilde bende razer bakıyorum ince hesapta razer deathadder v2 pro var sizce alınır mı?

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
Kablolu istiyorsan eğer Razer Basilisk V3 tercih edebilirsin.

KS

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Razer viper 8khz var hocam
Baktım da bütçemi bir tık aşıyor şu an. En ucuz 1500 TL'ye var o da güvenilir bir satıcı mı emin değilim. Razer Viper Mini nasıldır ? Karşılaştırmasına baktım da büyük farklar göremedim. Steelseries Rival 3 bile yetiyor bana, Viper Mini ve 8khz arasındaki fark (eğer varsa) beni etkilemez gibi.

Kablolu istiyorsan eğer Razer Basilisk V3 tercih edebilirsin.
Bu hem bütçemi aşıyor hem de şu an kullandığım mouse'tan çok farklı bir mouse. Alışabilir miyim emin değilim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Baktım da bütçemi bir tık aşıyor şu an. En ucuz 1500 TL'ye var o da güvenilir bir satıcı mı emin değilim. Razer Viper Mini nasıldır ? Karşılaştırmasına baktım da büyük farklar göremedim. Steelseries Rival 3 bile yetiyor bana, Viper Mini ve 8khz arasındaki fark (eğer varsa) beni etkilemez gibi.

Bu hem bütçemi aşıyor hem de şu an kullandığım mouse'tan çok farklı bir mouse. Alışabilir miyim emin değilim.
Viper mini’de güzel hocam ama şu an endgame xm1r var 999 tl bu bütçede en iyisi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
999 TL olan linki bana atabilir misin ? Bir bakayım duruma göre Viper Mini veya onu alabilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri