Razer Ornata Chroma V2 alınır mı?

Woodkid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Selamlar arkadaşlar. Bu sabah bir arkadaşım bu klavyeyi önerdi. Çalıştığım için çok takip edemiyorum ancak son dönemlerde bir bilgisayar topluyorum. Bilgim olmadığından sizlere danışayım istedim. Bütçe 1000tl'yi geçmeden bir klavye alacaktım. Profesyonel seviyede MOBA oynuyorum. Tüm arkadaşlarım kesinlikle mekanik klavye al diyor ama ben sessiz bir alternatif arıyorum. Bu klavye hem mekanik hem sessizmiş. Sizce alınır mı?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Blue Sw. çok ses çıkarır Red Sw. ondan daha az ses çıkartır isterseniz ben ürünü atayım birde videosunu atayım listenize ekleyin;

KS

Woodkid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Siparişi vermiştim. İptal edebilirim bu klavye daha iyi derseniz. mecha-membrane teknolojisini bilmiyorum tepkime süresi olarak normal bir mekanik klavyeden farkı yoksa sesi daha az çıktığı için razerı tercih etmek isterim. Eğer fark varsa iptal edip bunu alayım.

ardaunalxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Siparişi vermiştim. İptal edebilirim bu klavye daha iyi derseniz. mecha-membrane teknolojisini bilmiyorum tepkime süresi olarak normal bir mekanik klavyeden farkı yoksa sesi daha az çıktığı için razerı tercih etmek isterim. Eğer fark varsa iptal edip bunu alayım.
Reis bende almayı düşünuyorum memnun musun klavyeden?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Selamlar arkadaşlar. Bu sabah bir arkadaşım bu klavyeyi önerdi. Çalıştığım için çok takip edemiyorum ancak son dönemlerde bir bilgisayar topluyorum. Bilgim olmadığından sizlere danışayım istedim. Bütçe 1000tl'yi geçmeden bir klavye alacaktım. Profesyonel seviyede MOBA oynuyorum. Tüm arkadaşlarım kesinlikle mekanik klavye al diyor ama ben sessiz bir alternatif arıyorum. Bu klavye hem mekanik hem sessizmiş. Sizce alınır mı?
blue switch kullanıyorum ses cıkartıyor baya ailem cok ses cıkartıgı icin bi sinirlenmisti , red öneririm siyah varsada siyah alın

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Aktif olarak kullanıyorum hatta şu an o klavyeden yazıyorum memnunum hımm bende sesten rahatsız olurum ama elimde ki klavyenin sesi beni çok rahatsız etmiyor bu klavyeyi bana @OceanLaB önermişti 1 yıl aştı kullanımım herhangi bir sıkıntı şikayet yaşamadım tek söyleyebileceğim şey şu olabilir klavyenin RGB'sini kullanmazsanız eğer tuş yazıları biraz görmek zor oluyor(Opaklığını düşürmüşsünüz gibi düşünebilirsiniz bunu) onun dışında suni deri bilek desteği var mıknatıslı herhangi bir soyulma vb şuan yok genellikle bu tür suni bilek desteklerinde soyulma şikayetleri görüyoruz bir çok farklı ürün benzerlerinde ama ben daha böyle bir şey yaşamadım

Mekanik hisli bir klavye yani mekanik klavye değil normal klasik membrane klavye ürünüdür :)

KS

Woodkid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Reis bende almayı düşünuyorum memnun musun klavyeden?
Hocam alalı bir süre geçti. Kıyas yapmak zor, çok farklı model kullanmadım. Basış hissiyatı iyi, klavye çok rahat ve kullanışlı. İki problemi var. İlki subjektif olabilir ancak bilek desteği aşırı işlevsiz. Kaliteli, rahat ancak kullanışsız. Hangi pozisyonda olursa olsun bir türlü alışamadım. İkincisi ise özel ayarların klavyeye kaydedilemiyor olması. Işıklandırmayı hiç sevmiyorum, o yüzden statik kırmızı düşük ışık yaptım o şekilde kullanıyorum çünkü ışıkları kapatınca klavye simsiyah oluyor. Tuş üstü harfleri şeffaf, ışıkla aydınlanıyor. Işık tamamen kapalıyken klavye görünmüyor bile ^^

Genel anlamda, ben 1000TL'yr almıştım, tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri