Yardım Razer Viper Ultimate Yardim

yusufndk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar bu küçük olan apart sanırım menzili artırmaya sağliyormus. Bunu böyle mi kullanayım yoksa alıcıyi direkt kasaya mi takayım? Hangisi,daha performanslı olur

Ekli dosyalar

• IMG-20230622-WA0008.jpeg
    IMG-20230622-WA0008.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 26
KS

yusufndk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
takılma, gecikme sorunu yaşamayıp tam verim alabilmek için
Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Benim monitörün dell 2422hs. Monitörde response time ayarlarında fast faster extreme var. Ben hepsini denedim ama gozle görülür fark göremedim. Sizce hangisi açık kalmalı.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Benim monitörün dell 2422hs. Monitörde response time ayarlarında fast faster extreme var. Ben hepsini denedim ama gozle görülür fark göremedim. Sizce hangisi açık kalmalı.
Hmm bilmiyorum hocam

zeomarinov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar bu küçük olan apart sanırım menzili artırmaya sağliyormus. Bunu böyle mi kullanayım yoksa alıcıyi direkt kasaya mi takayım? Hangisi,daha performanslı olur

Aynı ürünü kullanıyorum. İçinde sarj istasyonu var resimden tam anlıyamadım fakat. Yanılmıyorsam o kücük aparat sarj istasyonu olması lazım ? Eğerki o sarj istasyonuysa o aparatı kablo ile bilgisayara bağlıcan. Daha sonra içinde çıkan dongleyi o aparata takıcan böylece hem usb coğaltıcı gibi olucak hemde sarj edebilceksin.
Örnek olarak

Ekli dosyalar

• 1687444573113.jpg
    1687444573113.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 22
KS

yusufndk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Aynı ürünü kullanıyorum. İçinde sarj istasyonu var resimden tam anlıyamadım fakat. Yanılmıyorsam o kücük aparat sarj istasyonu olması lazım ? Eğerki o sarj istasyonuysa o aparatı kablo ile bilgisayara bağlıcan. Daha sonra içinde çıkan dongleyi o aparata takıcan böylece hem usb coğaltıcı gibi olucak hemde sarj edebilceksin.
Örnek olarak

Bende şarj standı yok hocam iki farklı model varmış. Bu küçük aparata taktım aliciyi

KS

yusufndk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Örnek olarak
Razer synapese de bir standart bir de hypershift var hocam. Hangisi acmak lazım

zeomarinov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri