Apartı mousepadin önüne koyArkadaşlar bu küçük olan apart sanırım menzili artırmaya sağliyormus. Bunu böyle mi kullanayım yoksa alıcıyi direkt kasaya mi takayım? Hangisi,daha performanslı olur
Daha iyi çekmesi için mi hocam ? Kasayla aramda 30cm var zatenApartı mousepadin önüne koy
takılma, gecikme sorunu yaşamayıp tam verim alabilmek içinDaha iyi çekmesi için mi hocam ? Kasayla aramda 30cm var zaten
Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Benim monitörün dell 2422hs. Monitörde response time ayarlarında fast faster extreme var. Ben hepsini denedim ama gozle görülür fark göremedim. Sizce hangisi açık kalmalı.takılma, gecikme sorunu yaşamayıp tam verim alabilmek için
Hmm bilmiyorum hocamTeşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Benim monitörün dell 2422hs. Monitörde response time ayarlarında fast faster extreme var. Ben hepsini denedim ama gozle görülür fark göremedim. Sizce hangisi açık kalmalı.
Arkadaşlar bu küçük olan apart sanırım menzili artırmaya sağliyormus. Bunu böyle mi kullanayım yoksa alıcıyi direkt kasaya mi takayım? Hangisi,daha performanslı olur
Aynı ürünü kullanıyorum. İçinde sarj istasyonu var resimden tam anlıyamadım fakat. Yanılmıyorsam o kücük aparat sarj istasyonu olması lazım ? Eğerki o sarj istasyonuysa o aparatı kablo ile bilgisayara bağlıcan. Daha sonra içinde çıkan dongleyi o aparata takıcan böylece hem usb coğaltıcı gibi olucak hemde sarj edebilceksin.
Örnek olarak
Bende şarj standı yok hocam iki farklı model varmış. Bu küçük aparata taktım aliciyi
Razer synapese de bir standart bir de hypershift var hocam. Hangisi acmak lazımAynı ürünü kullanıyorum. İçinde sarj istasyonu var resimden tam anlıyamadım fakat. Yanılmıyorsam o kücük aparat sarj istasyonu olması lazım ? Eğerki o sarj istasyonuysa o aparatı kablo ile bilgisayara bağlıcan. Daha sonra içinde çıkan dongleyi o aparata takıcan böylece hem usb coğaltıcı gibi olucak hemde sarj edebilceksin.
Örnek olarak
Standart yeterli hypershift sanırım macro ile alakalı durumlarda kullanabiliyorsunRazer synapese de bir standart bir de hypershift var hocam. Hangisi acmak lazım
Hm anladım. Kablolu sanki daha hızlı tepki veriyor gibi. Sence cs go gibi oyunda kablolu mu oynasamStandart yeterli hypershift sanırım macro ile alakalı durumlarda kullanabiliyorsun
Hm anladım. Kablolu sanki daha hızlı tepki veriyor gibi. Sence cs go gibi oyunda kablolu mu oynasam