Yardım Razer Viper V3 Hyperspeed Çalışmıyor

Encore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhaba Bayramınız mübarek olsun. Razer mouse um garip bir şekilde bilgisayarla bağlantısını kesti, aygıt yöneticisinde gözüküyor pilde sorun yok yeni pil taktım doungle ı çıkardım taktım sorunu çözemedi razer synapse uygulamasında mouse gözükmüyor hiç bir tepki vermiyor ilk önce dün gece oyun oynarken tekledi bi durdu çalıştı sonra tamamen cihaz tepkiyi kesti neden programı okumadığını çözemedim aygıt yöneticisinden kaldırdım geri yükledim ama değişen hiç bir şey olmadı.

Son düzenleme:

tyroxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Bayramınız mübarek olsun. Razer mouse um garip bir şekilde bilgisayarla bağlantısını kesti, aygıt yöneticisinde gözüküyor pilde sorun yok yeni pil taktım doungle ı çıkardım taktım sorunu çözemedi razer synapse uygulamasında mouse gözükmüyor hiç bir tepki vermiyor ilk önce dün gece oyun oynarken tekledi bi durdu çalıştı sonra tamamen cihaz tepkiyi kesti neden programı okumadığını çözemedim aygıt yöneticisinden kaldırdım geri yükledim ama değişen hiç bir şey olmadı.
merhabalar hocam aynı sournu bende yaşıyorum sorunu çözdünüzmü

KS

Encore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
merhabalar hocam aynı sournu bende yaşıyorum sorunu çözdünüzmü
hayır çözemedim burdan kimse yardımcı olmadı maalesef başka forumlardan cevap aldım sonuç garantiye yollamak oldu cevap bekliyorum tahmini bi 20 iş günü sürecek

tyroxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hayır çözemedim burdan kimse yardımcı olmadı maalesef başka forumlardan cevap aldım sonuç garantiye yollamak oldu cevap bekliyorum tahmini bi 20 iş

hayır çözemedim burdan kimse yardımcı olmadı maalesef başka forumlardan cevap aldım sonuç garantiye yollamak oldu cevap bekliyorum tahmini bi 20 iş günü sürecek
garantıye nası gonderdınız

KS

Encore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
garantıye nası gonderdınız
Cevap geldi ya param iade olacak yada bir üst model veya kendisi tedarik edilip bana ulaştırılacak yazılım kaynaklı olmuş sanırım o raporu göremiyorum ama direkt çözüm odaklı oldular bu güzel

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri