sesi klonlamak icin böyle direk zipe atmakla olmuyor diye biliyorum cok uzun sürüyor diye biliyorumbir arkadaşımın sesi zip olarak sıkıştırdım ancak uygulamada seçip tamam diyince sesler kısına düşmüyor nasıl yapıcam ?
Ekli dosyayı görüntüle 26475import model zip diyince Ekli dosyayı görüntüle 26476buraya düşmesi lazım aam dolmuyor
onu nasıl yapıcaz peki ?sesi klonlamak icin böyle direk zipe atmakla olmuyor diye biliyorum cok uzun sürüyor diye biliyorum
ses paketi sorun değil bana kendi sesimi nasıl klonlicam o lazımRCV bilgi sahipleri bu discord sunucusundan bilgi,ses paketleri gibi seyler alabilirsin
Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
Discord is the easiest way to communicate over voice, video, and text. Chat, hang out, and stay close with your friends and communities.discord.gg
bilgi olarak verirlermi bunu ?RCV bilgi sahipleri bu discord sunucusundan bilgi,ses paketleri gibi seyler alabilirsin
Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
Discord is the easiest way to communicate over voice, video, and text. Chat, hang out, and stay close with your friends and communities.discord.gg
orda yardımcı olurlarses paketi sorun değil bana kendi sesimi nasıl klonlicam o lazım
bilgi olarak verirlermi bunu ?