Bugün bir videoda görmüştüm.Oyunu steamden aldıysanız 400MB boyutunda FSR için bir dosya indiriyormuşuz fakat ben Epic gamesten almıştım ve Epic gameste o ek dosyayı nasil indireceğimi bilmiyorum.Bilen var mı acaba nasil yapabilirim?
Bir dosya indirmeden kullanıyorum steamde ben fsr yi birazdan oyuna girip nerde olduğunu söyleyeceğim.Bugün bir videoda görmüştüm.Oyunu steamden aldıysanız 400MB boyutunda FSR için bir dosya indiriyormuşuz fakat ben Epic gamesten almıştım ve Epic gameste o ek dosyayı nasil indireceğimi bilmiyorum.Bilen var mı acaba nasil yapabilirim?
fsr grafiği kötü yapıyormu hocamBir dosya indirmeden kullanıyorum steamde ben fsr yi birazdan oyuna girip nerde olduğunu söyleyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 14435
fsr grafiği kötü yapıyormu hocam
her modamı öyle hocam ?Evet maalesef biraz bozuyor. Tırtıklanma, blurlaşma ve örnek veriyorum ince teller var oyunda FSR kapalıyken görünüyor, ama açınca kayboluyor gibi bazı dezavantajları oluyor.
her modamı öyle hocam ?
quality de oynasam birşey olurmu etki artıkça diyince yani en kötü quality demi oluyorHer modda değil. FSR etkisi arttıkça görüntü kalitesi bozuluyor. Performans veya dengelide oynamak iyidir.
her ayarında mı öyle oluyor dengeli performans balanced vs.Evet maalesef biraz bozuyor. Tırtıklanma, blurlaşma ve örnek veriyorum ince teller var oyunda FSR kapalıyken görünüyor, ama açınca kayboluyor gibi bazı dezavantajları oluyor.
her ayarında mı öyle oluyor dengeli performans balanced vs.
peki qualaity de en iyi grafik on damı ?Hayır. Her ayarda görüntü kötüleşmiyor. Mesela dengelide açarsan hem FPS biraz artıyor, hem de görüntü kötü olmuyor. Ancak ultra performansa açarsan görüntüyü biraz çamurlaştırıp, FPS'ini baya arttırıyor.
En düşük ayarlar ve FSR performans da böyle gözüküyorfsr grafiği kötü yapıyormu hocam
grafikler iyi oluyor şimdi denedim de oyun çöktü.peki qualaity de en iyi grafik on damı ?
oyun çökmeseydi iyidi .DEn düşük ayarlar ve FSR performans da böyle gözüküyorEkli dosyayı görüntüle 14438
grafikler iyi oluyor şimdi denedim de oyun çöktü.
70 80 fps arası sabit oynuyorum hocam ben ayarlarım bu şekildeGrip performansa çektip düzeldi performansta iyidir hocam.