Yakaladığın atla , Ahıra (stable) gidiyorsun, eyer takıyorsun. Öyle ana atın yapabiliyorsun.
Online da lv in önemi var mı at içinyanına yavaşca yaklaşıyorsun sakinleştirip üstüne atlıyosun sonra at senindirsonrada eyer koyarsın
Online da yakaladığın atı sahiplenebiliyor musun emin değilim bu arada. Ben story kısmı için dedim. Lv önemi atı satın alırken var, bazı atların bazı renklerini daha üst levellerde aldırıyor. Ama online da yakalamayı hatırlamıyorum.Online da lv in önemi var mı at için
Benimde kafam orda karıştı onlinela hikaye modu farklıOnline da yakaladığın atı sahiplenebiliyor musun emin değilim bu arada. Ben story kısmı için dedim. Lv önemi atı satın alırken var, bazı atların bazı renklerini daha üst levellerde aldırıyor. Ama online da yakalamayı hatırlamıyorum.
eyerin varsa yapabilirsin atı evcillestirebiliyorsunBi videoda adam atı evcilleştiremiyorsunuz satın almanız gerek diyo başka birisi online da Arap atı evçileştirdim diyo.Şimdi evçilleştirip ana atım yapabilir miyim.Yoksa satın mı almam lazım.
Online da vahşi atlara eyer takıp sahiplenemiyorsunuz malesef. Geçici olarak evcilleştirip binip kullanabilirsiniz. Ancak ata sahip olamıyorsunuz. Eyer takamiyorsunuz, stable'a götürürseniz kabul etmiyor, satamıyorsunuz, bağ kuramıyorsunuz. Geçici olarak binmekten başka birşey yapılmıyor.Bi videoda adam atı evcilleştiremiyorsunuz satın almanız gerek diyo başka birisi online da Arap atı evçileştirdim diyo.Şimdi evçilleştirip ana atım yapabilir miyim.Yoksa satın mı almam lazım.