Yardım Rdr2 Hile Kaydetme Ve Tr Yama

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Oyunun bildiğiniz gibi genel menüsünde cheat bölümünü kullanabiliyorsunuz fakat kullandığınzda save almıyor çıktığınızda görevler yapılmamış gibi gözüküyor bunun çözümünü bilen varmı ? Birde türkçe yama yaptım fakat kutucuk halinde düzgün olan versiyonu elinde olan varmı ? (steam sürümü)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Oyunun bildiğiniz gibi genel menüsünde cheat bölümünü kullanabiliyorsunuz fakat kullandığınzda save almıyor çıktığınızda görevler yapılmamış gibi gözüküyor bunun çözümünü bilen varmı ? Birde türkçe yama yaptım fakat kutucuk halinde düzgün olan versiyonu elinde olan varmı ? (steam sürümü)
TR yama için Makine çeviri kullanın ben sorun yaşamıyorum.
Save hakkında da oyundaki hile normalde sadece başarı vermez ama bununla ilk defa ile karşılaşıyorum.

KS

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
TR yama için Makine çeviri kullanın ben sorun yaşamıyorum.
Save hakkında da oyundaki hile normalde sadece başarı vermez ama bununla ilk defa ile karşılaşıyorum.
çağdaş hocam yani hileden herhangi birşey örnek veriyorum 500$ aldınız, hileyi aktif ettiğiniz için oyun artık save yapmıyor. İlginç yani oyunun kendi içerisinde böyle birşey var ama ilerletmiyor seni. Makine çeviri yaptım düzeldi tamamdır :

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri