Rdr2 Rockstar Launcher Açılmama Problemi

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Merhaba RDR2 oyununu oynamak istediğim zaman Rockstar Launcher hata veriyor ve açılmıyor. Offline olarak bağlanıyor. Wifi üzerinden modeme bağlıyım internetimde herhangi bir problem yok ama oyunu açtığımda offline modda açıyor. Telefonun internetini paylaştığım zaman Launcher'a bağlanıyor ve oyun açılıyor.

anita41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Modem resleyip tekrar dener misin? Bende de aynısı olmuştu Rockstar games launcherina bağlanamıyordum. Modeme res attığımda düzelmişti.

KS

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Modem resleyip tekrar dener misin? Bende de aynısı olmuştu Rockstar games launcherina bağlanamıyordum. Modeme res attığımda düzelmişti.
Modemi resetledim rockstarın hata çözümüyle alakalı paylaştığı şeyi yaptım, vpn denedim, dns sıfırladım ama hiç bir faydası olmadı. Deniyorum, deniyorum olmuyor.

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Bende de aynı şekilde. Bağlanması normalden uzun sürüyordu demek genel bir sorun.

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Daha yeni indirmiştim, açıp bakayım dediğim de dosyalar bozuk, doğrula diye hata vermişti, doğrulayıp tekrar açmayı denedim açıldı.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Modemi resetledim rockstarın hata çözümüyle alakalı paylaştığı şeyi yaptım, vpn denedim, dns sıfırladım ama hiç bir faydası olmadı. Deniyorum, deniyorum olmuyor.
Merhaba hangi platformdan aldıysanız dosyaları doğrulayın, oyun dosyalarında sıkıntı yoksa altını çizerek söylüyorum, Oyunu değil sadece Rockstar game launcher i
Denetim Masası Program Ekle/ Kaldırdan silip,sonra buradan Rockstar sitesi veya >> Download for Windows deyin indirip, tekrar kurun ve laucnheri çalıştırıp mail adresiniz şifrenizle giriş yapın sonra, oyuna girin sorununuz çözülürse veya çözülmezse tekrar buraya yazın.

KS

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Merhaba hangi platformdan aldıysanız dosyaları doğrulayın, oyun dosyalarında sıkıntı yoksa altını çizerek söylüyorum, Oyunu değil sadece Rockstar game launcher i
Denetim Masası Program Ekle/ Kaldırdan silip,sonra buradan Rockstar sitesi veya >> Download for Windows deyin indirip, tekrar kurun ve laucnheri çalıştırıp mail adresiniz şifrenizle giriş yapın sonra, oyuna girin sorununuz çözülürse veya çözülmezse tekrar buraya yazın.
Merhaba yardım için teşekkür ederim. Oyunu steamden aldım. Dosyaları doğrulama yaptım, Rockstar game launcher'ı da silip tekrar yükledim internet bağlantısında hata var diye uyarı çıktı. Dediğim gibi telefonun internetini bağladığım zaman sorunsuz şekilde açıyor.

Yardım için teşekkür ederim.

furkanncolak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba RDR2 oyununu oynamak istediğim zaman Rockstar Launcher hata veriyor ve açılmıyor. Offline olarak bağlanıyor. Wifi üzerinden modeme bağlıyım internetimde herhangi bir problem yok ama oyunu açtığımda offline modda açıyor. Telefonun internetini paylaştığım zaman Launcher'a bağlanıyor ve oyun açılıyor.
Selam dostum, bende gta ve rdr2 de çekmiştim aynı sorunu. Yüksek ihtimalle sende güvenli internet kullanıyorsun. İnternet sağlayıcının hesabına girerek kaldırabiliyorsun güvenli interneti. Superonline kullanıyorum güvenli interneti kaldırdıktan sonra sorun çözüldü.
Denemeni tavsiye ederim :)

KS

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Arkadaşlar merhaba oyun kendiliğinden düzeldi. Şimdi başka bir sorun var :) hikaye modunda oyunu açtığımda kapısı kapalı bir binaya girdiğim anda oyun ERR_GFX_STATE hatası veriyor ve kapanıyor. Görüntü ayarlarını custom yaptım.

Arkadaşlar şimdilik sorunu çözdüm teşekkürler.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri