- Tepki
- 2
sizce nasıl? düşüncelerinizi bekliyorum
Realme markalı telefonu bir yıl kullanıp telefonun kasma/yavaşlama sorunundan şikayetçi olan arkadaşım var. Ayrıca oyun odaklı gündelik olarak gayet işini görecek daha ucuz olan POCO C65 i önerebilirim sanasizce nasıl? düşüncelerinizi bekliyorum
hocam o telefona kötü diyorlar ayrıca çözünürlük 720pRealme markalı telefonu bir yıl kullanıp telefonun kasma/yavaşlama sorunundan şikayetçi olan arkadaşım var. Ayrıca oyun odaklı gündelik olarak gayet işini görecek daha ucuz olan POCO C65 i önerebilirim sana
https://www.hepsiburada.com/poco-c6...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
hocam sadece brawl starrs oynicam arada bi pubg fln (oyun oynama amacım cok yok yani)Telefondan ne beklediğine bağlı . Günlük hayatta konuşma sosyal medya işimi görsün diyorsan fiyata göre oldukça makul telefon üretiyor realme . Belli bir seviye ye kadar oyunda oynarsın(oyun için yapılan bir telefon değil).
Şuan bende realme c55 8/256 var .TFT oynuyorum arada . Şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım . 1 seneyi geçti. Günlük işimi görüyor. Sosyal medya arama mesajlaşma arada oyun vs.hocam o telefona kötü diyorlar ayrıca çözünürlük 720p
hocam sadece brawl starrs oynicam arada bi pubg fln (oyun oynama amacım cok yok yani)
reis abimdede o telefon var ama 128+6 olan modeliŞuan bende realme c55 8/256 var .TFT oynuyorum arada . Şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım . 1 seneyi geçti. Günlük işimi görüyor. Sosyal medya arama mesajlaşma arada oyun vs.
Memmunsa düşünebilirsin.reis abimdede o telefon var ama 128+6 olan modeli
hocam araştırdım realme 10 daha iyi gözüküoMemmunsa düşünebilirsin.
hocam özelliklerine göre pahalı değilmi sizceM34 5G modelini de inceleyin.