Soru Realme 10 Alınırmı (256+8Gb)

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Telefondan ne beklediğine bağlı . Günlük hayatta konuşma sosyal medya işimi görsün diyorsan fiyata göre oldukça makul telefon üretiyor realme . Belli bir seviye ye kadar oyunda oynarsın(oyun için yapılan bir telefon değil).

sayin1Bezmenler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
KS

uzgunaraba321

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Realme markalı telefonu bir yıl kullanıp telefonun kasma/yavaşlama sorunundan şikayetçi olan arkadaşım var. Ayrıca oyun odaklı gündelik olarak gayet işini görecek daha ucuz olan POCO C65 i önerebilirim sana

https://www.hepsiburada.com/poco-c6...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
hocam o telefona kötü diyorlar ayrıca çözünürlük 720p

Telefondan ne beklediğine bağlı . Günlük hayatta konuşma sosyal medya işimi görsün diyorsan fiyata göre oldukça makul telefon üretiyor realme . Belli bir seviye ye kadar oyunda oynarsın(oyun için yapılan bir telefon değil).
hocam sadece brawl starrs oynicam arada bi pubg fln (oyun oynama amacım cok yok yani)

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
hocam o telefona kötü diyorlar ayrıca çözünürlük 720p

hocam sadece brawl starrs oynicam arada bi pubg fln (oyun oynama amacım cok yok yani)
Şuan bende realme c55 8/256 var .TFT oynuyorum arada . Şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım . 1 seneyi geçti. Günlük işimi görüyor. Sosyal medya arama mesajlaşma arada oyun vs.

KS

uzgunaraba321

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Şuan bende realme c55 8/256 var .TFT oynuyorum arada . Şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım . 1 seneyi geçti. Günlük işimi görüyor. Sosyal medya arama mesajlaşma arada oyun vs.
reis abimdede o telefon var ama 128+6 olan modeli

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri