Yardım Reballing Yaptırmak Mantıklı Mı?

baran6355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekran kartım rx 480 8 gb . Çipset arızası olduğunu öğrendim bugün. Bilgisayarcı 700 Tl ye Reballing yapabiliriz ama başarısız olma ihtimali var dedi . Aynı bilgisayarcıda rx590 var temiz , 2.500 fiyat verdi . Sizce reballing yaptırmalımıyım yoksa direkt ekran kartını mı alayım ? ve son sorum Reballing kısa vadeli bir çözüm mü ?

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Ekran kartım rx 480 8 gb . Çipset arızası olduğunu öğrendim bugün. Bilgisayarcı 700 Tl ye Reballing yapabiliriz ama başarısız olma ihtimali var dedi . Aynı bilgisayarcıda rx590 var temiz , 2.500 fiyat verdi . Sizce reballing yaptırmalımıyım yoksa direkt ekran kartını mı alayım ? ve son sorum Reballing kısa vadeli bir çözüm mü ?
Çipi söküp lehimleri yenileyecekse olabilir ama sadece ısıtacaksa yaptırmayın derim. Ayrıca ensa bilgisayara bir gösterin bence kartı.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Dediğim gibi ensa bilgisayarlada bir görüşmenizi tavsiye ederim. Youtube kanalları var işcilikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz izleyerek.

KS

baran6355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Dediğim gibi ensa bilgisayarlada bir görüşmenizi tavsiye ederim. Youtube kanalları var işcilikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz izleyerek.
internet sitesine baktım anladığım kadarıyla ekran kartını onlara kargolamam gerek . Peki tamir fiyatları çok uçuk mu !

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Bilemeyiz,onlarda fiyat vermezler tahminimce. 2.5 a Rx590 yerine 1660s falan bakın kafanız rahat olsun ben kullanıyorum 590 RDR2 oynayamadım nefret ettim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri