- Tepki
- 5
Recep Baltaş Technopat'dan ayrıldı bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Valla yalan yok ben technopatın hiçbir videosunu beğenmiyorum izledğim de birkaç videosu vardır ama onun dışıdn a sırf recep baltaş var diye izlemediğim videoları vardı bu ösylemleri ile lakalı değil şahsiyetini sevmiyordum, çok kasıntı geliyordu.Siyasi fikri ne olursa olsun Technopat ı technopat yapan en önemli ismin harcanması yazık oldu. Adam yürüyen efsaneydi
Kişiliği beni ilgilendirmiyor dostum. Beni sadece bilgisayar donanım ve yazılımla ilgili geniş bilgisi ilgilendiriyor. Bana göre Recep Baltaş Türkiyede teknoloji alanında sayılı insanlardan biridir.Valla yalan yok ben technopatın hiçbir videosunu beğenmiyorum izledğim de birkaç videosu vardır ama onun dışıdn a sırf recep baltaş var diye izlemediğim videoları vardı bu ösylemleri ile lakalı değil şahsiyetini sevmiyordum, çok kasıntı geliyordu.
Yazılarını görmeyenler üç maymunu oynuyor sanıyor bence abartılması normalBişey olmaz bir yer bulur yine ne kadar gündem oldu bu çocuk ne çok abartılıyor gittiyse gitti![]()
Gördük ne yazdığını da geyet iyi biliyorum çıktıysa çıktı ben ona diyorum ne olmuş sanki çok takılıyordu bu adam kimse takmıyordu onuYazılarını görmeyenler üç maymunu oynuyor sanıyor bence abartılması normal![]()
Doğrudurher şeyin aşırısı zarar kendinde saklayacaksın öyle düşüncelerin varsa