- Tepki
- 55
Redmi 10c alınır mı ? Veya onun yerine daha iyisi varsa onu önerir misiniz?
aga bakıyorum ama pek anladığım bi konu değil ondan yardımcı olamıyorumBen konu açıyorum kimse yazmıyor millet konu açıyor 10 kişi yazıyor
Uppp
Max 4700-800aga bakıyorum ama pek anladığım bi konu değil ondan yardımcı olamıyorum
bütçen ne kadar telefon için 5000 mi
o fiyat bandında 10c gayet iyi gibi duruyorMax 4700-800
o fiyattaki telefonlarla epeyden karşılaştırma yapıp bakabilirsino fiyat bandında 10c gayet iyi gibi duruyor
Evet öyle de yaptım Redmi 10c daha iyi geldi daha iyisi varsa ben bulamadım belki bilenler vardır bilgilendirsin diye açtım bu konuyu.o fiyat bandında 10c gayet iyi gibi duruyor
o fiyattaki telefonlarla epeyden karşılaştırma yapıp bakabilirsin
yani işlemci ve rami fena değil gibi duruyor, ama ekran kalitesi 6.71 inch için biraz düşük gibi geldi piksel yoğunluğu azEvet öyle de yaptım Redmi 10c daha iyi geldi daha iyisi varsa ben bulamadım belki bilenler vardır bilgilendirsin diye açtım bu konuyu.
İşlemcisini beğendim amayani işlemci ve rami fena değil gibi duruyor, ama ekran kalitesi 6.71 inch için biraz düşük gibi geldi piksel yoğunluğu az
Aa şimdi tekrar baktım da pixel yoğunluğu bayaaa düşülmüş ozaman ben bundan vazgeçtim de işlemcisi güçlü başka model bar mı?yani işlemci ve rami fena değil gibi duruyor, ama ekran kalitesi 6.71 inch için biraz düşük gibi geldi piksel yoğunluğu az
baktımda yok gibi sd 680 kullanan bi telefon hocam başka yerlerde de soruşturun araştırın istersenizİşlemcisini beğendim ama
Aa şimdi tekrar baktım da pixel yoğunluğu bayaaa düşülmüş ozaman ben bundan vazgeçtim de işlemcisi güçlü başka model bar mı?