Hocalarım öncelikle klavye üzerinden çok konu açtım fakat güzel bir tercih yapmak istiyorum hakkınızı helal edin. Klavye araştırması yaparken Redragon markasına ait 2 klavyeye denk geldim alta linklerini koydum zaten araştırma yaptığımda marka ve başlıktaki model için yorumlar gayet iyi ve öneriliyor 2-3 Yıl sorunsuz şekilde gamepower ogre rgb kullandım fakat şuan herkes gamepower alınmaz diyor Gamepower, Rampage, Gamebooster gibi markalar alacağıma Redragon alırım diyenler çok var bencede fiyatına göre çok iyi özellikleri var (Hotswap özelliği, Makro tuşları, Multimedia tuşları, Ses tekerleği, Her tuşun RGB yanması, Optik mekanik switch olması vs) başlıktaki model için geçerli bu. Makrolarla işim olmaz fakat diğer modele göre saydığım özellikler beni brahma modeline itiyor ve aralarında ki fiyat farkı 150 TL sizce bu marka ve model klavye alınır mı şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Redragon Aryaman K569RGB Red Switch Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
En iyi dokunsal yazma deneyimini sunarken, bir o kadar da sessiz olması sayesinde ofis veya oyun kullanımı için uygundur. RGB LED ayarlanabilir aydınlatma ve 6 temalı arka aydınlatma Ayrıca FN+“↑” ve…
www.gaming.gen.tr
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.
www.gaming.gen.tr