Redragon K565R-1 Rudra Blue Switch Alınır Mı ?

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21

MuratTheFounderOfGariban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Selamlar bu klavye alınır mı daha iyi alternatifleri var mı yardımcı olursanız sevinirim

Link:
Kesinlikle alınmaz.

MuratTheFounderOfGariban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Toplam kargo ile ne kadara geliyor hocam ? Ve görüntü olarak biraz geri gibi. Switch türü nedir ?
Prime ile 672 TL fakat nays ile alırsanuz 600lere kadar düşer. GTMX Low profile switch kullanıyor normal outemu'nun mitas üretimi kaliteli hali gibi düşünebilirsiniz. Kasa kalitesinin yanı sıra makro ve driver desteği gibi güzel özellikleri mevcut.

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Prime ile 672 TL fakat nays ile alırsanuz 600lere kadar düşer. GTMX Low profile switch kullanıyor normal outemu'nun mitas üretimi kaliteli hali gibi düşünebilirsiniz. Kasa kalitesinin yanı sıra makro ve driver desteği gibi güzel özellikleri mevcut.
Hocam GTMX Low profile switch dediğiniz şeyi ilk defa duydum o nedir kullanımı etkiler mi ? Red switch blue switch gibi renkler var ya bu hangi renktir mesela sesi nasıldır YouTube videosu var mıdır?

MuratTheFounderOfGariban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Hocam GTMX Low profile switch dediğiniz şeyi ilk defa duydum o nedir kullanımı etkiler mi ? Red switch blue switch gibi renkler var ya bu hangi renktir mesela sesi nasıldır YouTube videosu var mıdır?
GTMX red switch bu da. GTMX switch'in markası sadece.

Böyle bir sesi mevcut.

MuratTheFounderOfGariban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21

MuratTheFounderOfGariban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Hocam numpad li benim için daha iyi olur. Sanırsam ilk attığınız da type c ile bağlantı var yani kendinden bağlantılı bir kablo yok yani klavyeye değil mi ? Varsa benim için çok iyi olur kablo da geliyordur umarım :D

Bu arada oyun için kullanacağım hocam.
Kullanabilirsiniz hocam sorun yok.

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Ve son soru Type c ile bağlantı oluyor değil mi hocam ?

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Türkçe layout da yokmuş hocam klavye tuş atamaları varsa atayabiliyor muyuz acaba Türkçe harfleri ?

MuratTheFounderOfGariban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Ve son soru Type c ile bağlantı oluyor değil mi hocam ?
KS100de type c ile bağlantı yapılıyor evet.
Ö i ğ gibi karakterlere basabiliyorsun sadece atıyorum klavyede noktaya bastığın zaman ç ö falan yazar normalde tr dizilimde orada ne varsa. Zaten ek olarak yazılım ve makroda mevcut.
GTMX Low profile switch sanırım tuşlara daha erken basmamızı sağlıyormus alışma süreci olur mu hocam bunun için ?
1 haftaya alışırsın mekanik laptop klavyesi gibi düşün.

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
KS100de type c ile bağlantı yapılıyor evet.
Ö i ğ gibi karakterlere basabiliyorsun sadece atıyorum klavyede noktaya bastığın zaman ç ö falan yazar normalde tr dizilimde orada ne varsa. Zaten ek olarak yazılım ve makroda mevcut.

1 haftaya alışırsın mekanik laptop klavyesi gibi düşün.
Anladım hocam teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri