Redragon K568 RGB Dark Avenger Yardım Hk.

YnseC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Arkadaşlar merhaba. Bugün klavyem geldi, daha önce hiç mekanik klavye kullanmadığım için tuhaf hissettiriyor. Bazı konularda fikirlere ihtiyacım var.

1-Redragon sitesinde bu klavyeye ait yazılımı bulamadım, diğer modellerin var ama.
2-Red switch olmasına rağmen ses fazla gibi geliyor bana. Arkadaşta gamebooster var, onunla ses karşılaştırması yaptık ama bendeki daha tok sesli daha fazla ses çıkarıyor gibi.
3-Bazı tuşlarda yay sesi var, bu normal mi? Eğer bu bir sorunsa nasıl çözülür?
4-Inventus'tan aldım, gelen pakette bir kağıt koymuşlar kanuna göre bu ürün kutusu açarsa hijyen kuralları gereği iade alınmaz vs demişler bu ne saçmalıktır?

Ürün link: https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12560

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bu sayfada bir indirme bağlantısı mevcut : https://www.redragon.com.br/darkavenger
Red olduğuna emin misiniz ? Yanlışlıkla Blue Switch versiyonu gelmiş olabilir mi ? Red Switch her üründe aynı kalitede tuş takımı kullanılmıyor. Arkadaşınızın ürünündekinden farklı bir tuş yapısı barındırıyor olabilir. Yay sesi tuşların alt takımından kaynaklanıyor olabilir. Mekanik Switchden dolayı kaynaklanıyor muhtemelen o ses. Tuşların geri dönüş tepkisi farklı ise problem olabilir. İade konusunda ilk defa öyle bir durumla karşılaşıyorum. İnventusun iade politikası hakkında tam bilgim yok dilerseniz müşteri hizmetleri aracılığıyla emin olabilirsiniz.

KS

YnseC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Bu sayfada bir indirme bağlantısı mevcut : https://www.redragon.com.br/darkavenger
Red olduğuna emin misiniz ? Yanlışlıkla Blue Switch versiyonu gelmiş olabilir mi ? Red Switch her üründe aynı kalitede tuş takımı kullanılmıyor. Arkadaşınızın ürünündekinden farklı bir tuş yapısı barındırıyor olabilir. Yay sesi tuşların alt takımından kaynaklanıyor olabilir. Mekanik Switchden dolayı kaynaklanıyor muhtemelen o ses. Tuşların geri dönüş tepkisi farklı ise problem olabilir. İade konusunda ilk defa öyle bir durumla karşılaşıyorum. İnventusun iade politikası hakkında tam bilgim yok dilerseniz müşteri hizmetleri aracılığıyla emin olabilirsiniz.
Öncelikle cevap için teşekkürler. Hayır red switch. Hem kutusunda yazıyor hem de kenardan bakınca kırmızı olarak görüyorum. Tuşların geri dönüş tepkisi dediğiniz nedir? Yani çok hafif bastığımda bile algılıyor hemen.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Öncelikle cevap için teşekkürler. Hayır red switch. Hem kutusunda yazıyor hem de kenardan bakınca kırmızı olarak görüyorum. Tuşların geri dönüş tepkisi dediğiniz nedir? Yani çok hafif bastığımda bile algılıyor hemen.
Algılama düzgün şekilde gerçekliyor ve bastıktan sonra geri eski yüksekliğine geliyorsa sorun yok hocam.

KS

YnseC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Algılama düzgün şekilde gerçekliyor ve bastıktan sonra geri eski yüksekliğine geliyorsa sorun yok hocam.
Aynen öyle oluyor hocam. Ama ses yüksek geldi. İlk kez kullandığım için midir bilmiyorum. Laptopa ile kullanıyorum, laptop klavyesi ile arasında uçurum farklar var. Ses fazla, basım aralığı fazla vs.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Aynen öyle oluyor hocam. Ama ses yüksek geldi. İlk kez kullandığım için midir bilmiyorum. Laptopa ile kullanıyorum, laptop klavyesi ile arasında uçurum farklar var. Ses fazla, basım aralığı fazla vs.
Laptop klavyesiyle arasında çok fark olur hocam. Bende mekanik klavyemden laptop klavyesine geçiş yaptım. Uçak motorundan elektrik süpürgesine geçmişim gibi geliyor :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri