- Tepki
- 46
Merhaba.
Forumlarda, YouTube'da herhangi bir PC videosunun altında veya diğer sosyal medya platformlarında darboğaz dediğimiz şeyin abartıldığını ve bilgi kirliliklerinin diz boyu olduğunu fark ettim.
"Çorbada ne kadar tuzum olursa artık" diyerek iki tane darboğaz rehberi yaptım. Birisi
Bunların hakkında videolar yaptım incik cıncık seviyesinde öğrenmek istiyorsanız izleyebilirsiniz. Konuya biraz hakimseniz bu şemalar da işinizi görecektir.
Dip not: Şemalar birbirlerini destekler nitelikte oldukları için bazı yerleri boş bıraktım.
Değerlendirme kriterlerim
Aklınızda kalan bir şey olursa aşağıya yazabilirsiniz
Daha detaylı bilgilendirme için bahsettiğim iki video işinizi görecektir. (
İyi forumlar.
Forumlarda, YouTube'da herhangi bir PC videosunun altında veya diğer sosyal medya platformlarında darboğaz dediğimiz şeyin abartıldığını ve bilgi kirliliklerinin diz boyu olduğunu fark ettim.
"Çorbada ne kadar tuzum olursa artık" diyerek iki tane darboğaz rehberi yaptım. Birisi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
hakkındayken diğeri ise bu konuyu açma sebebim. Yani "
Giriş yap veya üye ol.
" konusu.Bunların hakkında videolar yaptım incik cıncık seviyesinde öğrenmek istiyorsanız izleyebilirsiniz. Konuya biraz hakimseniz bu şemalar da işinizi görecektir.
Dip not: Şemalar birbirlerini destekler nitelikte oldukları için bazı yerleri boş bıraktım.
Değerlendirme kriterlerim
Değerlendirmelerimi 1080p ve 2K olmak üzere iki kulvara ayırdım. Bir raddeden sonra sadece 2K'den baz aldım ve tekrar etmemek için daha fazla işlemciye bakma gereği duymadım.
Değerlendirmemi optimizasyonu sabit oyunlar ve triple alerden referans aldım.
Liste, GPU'yu ne kadar besler sorusu üzerine yapıldı. İşlemcinin kendi performansı değerlendirmeye dahil değil.
Darboğaz hesapladığını iddia eden hiçbir siteyi referans almadım ve almayın!
Tavan darboğaz seviyesi %15 civarları, maksimum %20 seviyesindedir.
Driver güncellemeleri, optimizasyon vs. ile performans fark edebilir.
Aklınızda kalan bir şey olursa aşağıya yazabilirsiniz
Daha detaylı bilgilendirme için bahsettiğim iki video işinizi görecektir. (
Giriş yap veya üye ol.
-
Giriş yap veya üye ol.
)İyi forumlar.