B Bruce Wayne Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 14 May 2016 Mesajlar 28 Tepki 0 Konum 18 | Çankırı 30 Ağu 2016 #1 Tarayıcımda çıkmıyor direk pcnin sağ tarafında abzürt reklamlar çıkıyor program öneriniz. : (Adwclenar kullandım)
Tarayıcımda çıkmıyor direk pcnin sağ tarafında abzürt reklamlar çıkıyor program öneriniz. : (Adwclenar kullandım)
WalterHolk Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Nis 2016 Mesajlar 1,664 Tepki 17 Konum 41 | Kocaeli 30 Ağu 2016 #2 chrome kullanıyorsan Fair AdBlock önerebilirim. addblock da standart ürünlerden
KS B Bruce Wayne Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 14 May 2016 Mesajlar 28 Tepki 0 Konum 18 | Çankırı 30 Ağu 2016 Konu Sahibi #3 hayır hayır tarayıcı kaynaklı değil Rurouni' Alıntı: chrome kullanıyorsan Fair AdBlock önerebilirim. addblock da standart ürünlerden Genişletmek için tıkla ... Tarayıcı kaynaklı değil
hayır hayır tarayıcı kaynaklı değil Rurouni' Alıntı: chrome kullanıyorsan Fair AdBlock önerebilirim. addblock da standart ürünlerden Genişletmek için tıkla ... Tarayıcı kaynaklı değil
WalterHolk Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Nis 2016 Mesajlar 1,664 Tepki 17 Konum 41 | Kocaeli 30 Ağu 2016 #4 aa pardon şimdi anladım sen muhtemel virüs kaptın sağlam bi temizlik yap norton önerebilirim
E expert Guest 30 Ağu 2016 #5 Pasta sepeti tarzı programları yükleyen bir program var sinir bozucu o yapıyor şimdi ismi tam aklımda değil local machine de temizliyorsun onları
Pasta sepeti tarzı programları yükleyen bir program var sinir bozucu o yapıyor şimdi ismi tam aklımda değil local machine de temizliyorsun onları