Muad’Dib Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Eyl 2024 Mesajlar 96 Tepki 6 Konum Çanakkale 29 Haz 2025 #1 Arkadaşlar bu oyun beni sinir ediyor. 3 kişiyiz oyuna girmeye çalışıyoruz ve sonrasında sürekli lobiye geri düşüyorum sebepleri ne olabilir ?
Arkadaşlar bu oyun beni sinir ediyor. 3 kişiyiz oyuna girmeye çalışıyoruz ve sonrasında sürekli lobiye geri düşüyorum sebepleri ne olabilir ?
Vadbavv Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 18 Tem 2024 Mesajlar 937 Tepki 210 29 Haz 2025 #2 Muad’Dib' Alıntı: Arkadaşlar bu oyun beni sinir ediyor. 3 kişiyiz oyuna girmeye çalışıyoruz ve sonrasında sürekli lobiye geri düşüyorum sebepleri ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Oyun bozuk.
Muad’Dib' Alıntı: Arkadaşlar bu oyun beni sinir ediyor. 3 kişiyiz oyuna girmeye çalışıyoruz ve sonrasında sürekli lobiye geri düşüyorum sebepleri ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Oyun bozuk.
KS Muad’Dib Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Eyl 2024 Mesajlar 96 Tepki 6 Konum Çanakkale 29 Haz 2025 Konu Sahibi #3 Vadbavv' Alıntı: Oyun bozuk. Genişletmek için tıkla ... Yani cidden hiçbir arkadaşımda böyle bir sorun yok. Benim böyle bir sorunum oluştu.
Vadbavv' Alıntı: Oyun bozuk. Genişletmek için tıkla ... Yani cidden hiçbir arkadaşımda böyle bir sorun yok. Benim böyle bir sorunum oluştu.