O okan4 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Kas 2023 Mesajlar 3 Tepki 0 Konum İSTANBUL 6 Kas 2023 #1 Arkadaşlar samsung TN panelden, gigabyte G24F-2 monitöre geçtim ve gözümü çok yoruyor. Bu ayarlardan TN panel gibi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim. Benim için önemli olan sadece göz sağlığı oyun olarak sadece fm oynuyorum. Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 1.6 MB · Görüntüleme: 84
Arkadaşlar samsung TN panelden, gigabyte G24F-2 monitöre geçtim ve gözümü çok yoruyor. Bu ayarlardan TN panel gibi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim. Benim için önemli olan sadece göz sağlığı oyun olarak sadece fm oynuyorum.
Lory Monitör Uzmanı Monitör Uzmanı Katılım 16 Tem 2023 Mesajlar 2,121 Tepki 789 6 Kas 2023 #2 Biraz kontrast birazda parlaklıktan kıs yeter.
KS O okan4 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Kas 2023 Mesajlar 3 Tepki 0 Konum İSTANBUL 6 Kas 2023 Konu Sahibi #3 Lory' Alıntı: Biraz kontrast birazda parlaklıktan kıs yeter. Genişletmek için tıkla ... Hocam kaç olsunlar mesela. Gamma kaç olsun hocam.
Lory' Alıntı: Biraz kontrast birazda parlaklıktan kıs yeter. Genişletmek için tıkla ... Hocam kaç olsunlar mesela. Gamma kaç olsun hocam.