Reset Sw Rgb Kontrolcü Yapma

rexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
iyi günler Arkadaşlar.
Anakartım AsRock B760M-HDV m.2
(Pro olmayanı)
kasamda Reset tuşu var.Bilgisayarı toplu aldım.Alırken Vatan bilgisayardaki görevli reset tuşu rgb kontrolcü dedi.Fakat aldığımda sadece resetliyordu.(Corsair 3000d Airflow).
Pinleri nasıl ve nereye takmam gerekiyor bilmiyorum.Anakartta RGB yazmıyor.Lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

• corsair-icue-3000d-rgb-usb-3-2-mid-tower-atx-gaming-kasa-cc-9011255-ww-7.jpg
    corsair-icue-3000d-rgb-usb-3-2-mid-tower-atx-gaming-kasa-cc-9011255-ww-7.jpg
    79.5 KB · Görüntüleme: 5
  • b760m-hdv-m2-d4_large.jpg
    b760m-hdv-m2-d4_large.jpg
    120.7 KB · Görüntüleme: 6

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
iyi günler Arkadaşlar.
Anakartım AsRock B760M-HDV m.2
(Pro olmayanı)
kasamda Reset tuşu var.Bilgisayarı toplu aldım.Alırken Vatan bilgisayardaki görevli reset tuşu rgb kontrolcü dedi.Fakat aldığımda sadece resetliyordu.(Corsair 3000d Airflow).
Pinleri nasıl ve nereye takmam gerekiyor bilmiyorum.Anakartta RGB yazmıyor.Lütfen yardım edin.
Anakartinizin suanki hersey takiliyken halinin fotosunu atarmisiniz (ekran kartinin altindaki kismi atin)

KS

rexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakartinizin suanki hersey takiliyken halinin fotosunu atarmisiniz (ekran kartinin altindaki kismi atin)
şuan bilgisayardan yazıyorum.Şuan için açmam mümkün değil maalesef.Sabah açtım ve pinlerle oynadım biraz.Power ışığını aktif hale getirdim.Reset tuşu çalışmıyor şuan.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri