Resident Evil Requiem çıkış yaptı ancak bundan önce oynamam gereken hangisi? intenetten baktım ancak bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
şahsi düşüncem bence çok sıralamalık birşey yok gibiResident Evil Requiem çıkış yaptı ancak bundan önce oynamam gereken hangisi? intenetten baktım ancak bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun kırıldı.Resident Evil Requiem çıkış yaptı ancak bundan önce oynamam gereken hangisi? intenetten baktım ancak bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Yani?Oyun kırıldı.
kırıldı derken varmı linkiOyun kırıldı.
Torrent indirip bilgisayarını riske sokmaya değmez 50-100 tlye aile paylaşımlı steam hesabı olarak satılıyor öyle almak daha mantıklı.kırıldı derken varmı linki
bu nası oluyo anlatırmısnzTorrent indirip bilgisayarını riske sokmaya değmez 50-100 tlye aile paylaşımlı steam hesabı olarak satılıyor öyle almak daha mantıklı.
Satıcı bir hesap oluşturup oraya X oyununu alıyor ve aile hesabına çeviriyor. Siz hesaba girdiğinizde oyunu indirip hesabı offline moda alıp oyuna giriyorsunuz bu sayede aynı anda çokça kişi oyunu oynayabiliyor. 2 yıldır bu şekilde çok pahalı oyunları oynuyorumbu nası oluyo anlatırmısnz