Argb mi rgb olduğunu karıştırmayın, dikkat edin. Yukarıdaki beyaz porta takacaksınız rgb bağlantısını.Arkadaşlar merhaha. Rgb bağlantısını nereye takacagim acaba
Hocam iki türlü de taktik yok çalışmıyor. Argb sogutucu. Tam oturmuyor gibi çok kolay çıkıyor kablo yerinden. Ama fan calisiyor güzelArgb mi rgb olduğunu karıştırmayın, dikkat edin. Yukarıdaki beyaz porta takacaksınız rgb bağlantısını.
Yönüne dikkat edin, rgb kablodaki ok işareti sola gelmesi gerekiyordur yüksek ihtimal, kitapcıktan kontrol edebilirsiniz.
Argb ise olmaz zaten. Orası rgb soketi. Oturtsanız bile yakarsınız, rgb 12v, argb 5v dur. Anakartta 3pin argb soketi yoksa harici bir kontrolcü almanız gerekir. Belki soğutucu ile birlikte gelmiştir.Hocam iki türlü de taktik yok çalışmıyor. Argb sogutucu. Tam oturmuyor gibi çok kolay çıkıyor kablo yerinden. Ama fan calisiyor güzel
Evet 3 pin var kabloda. Benim anakart asus b550m . Argb destekleyen bir kart diye biliyorum. Ama nereye takacagimi bulamadım. Cpu opt yazan yer var oraya da taktım calismiyorArgb ise olmaz zaten. Orası rgb soketi. Oturtsanız bile yakarsınız, rgb 12v, argb 5v dur. Anakartta 3pin argb soketi yoksa harici bir kontrolcü almanız gerekir. Belki soğutucu ile birlikte gelmiştir.
Anakarrta ne yazması gerekiyorArgb ise olmaz zaten. Orası rgb soketi. Oturtsanız bile yakarsınız, rgb 12v, argb 5v dur. Anakartta 3pin argb soketi yoksa harici bir kontrolcü almanız gerekir. Belki soğutucu ile birlikte gelmiştir.
Genelde rgb ve argb portlarının dibi beyaz olur. Varsa belli olur yani. Ya sağ üstte ramlerin üstündedir, yada en alttadır. Normal 3 pin argb portu olmalı başka türlü çalışmaz. Led veya Led strip gibi de yazabilir altında. Anakart modelini tam yazarsanız bakarım.Evet 3 pin var kabloda. Benim anakart asus b550m . Argb destekleyen bir kart diye biliyorum. Ama nereye takacagimi bulamadım. Cpu opt yazan yer var oraya da taktım calismiyor
Anakarrta ne yazması gerekiyor
Anakart b550m a modeli hocam. 2 farklı soket var. Biri tam kablonun girebileceği şekilde ( 4pin gibi ama biri bos) diğeri de 4 pinli(kablomu desteklemiyor oraya girmiyor. Ama yine de temas ettirince rgpler yanıyorGenelde rgb ve argb portlarının dibi beyaz olur. Varsa belli olur yani. Ya sağ üstte ramlerin üstündedir, yada en alttadır. Normal 3 pin argb portu olmalı başka türlü çalışmaz. Led veya Led strip gibi de yazabilir altında. Anakart modelini tam yazarsanız bakarım.
Anakart b550m a modeli hocam. 2 farklı soket var. Biri tam kablonun girebileceği şekilde ( 4pin gibi ama biri bos) diğeri de 4 pinli(kablomu desteklemiyor oraya girmiyor. Ama yine de temas ettirince rgpler yanıyor
oraya giricek hocam o kablo biraz inatçı tam ortalaman lazım soketini yoksa girmezAnakart b550m a modeli hocam. 2 farklı soket var. Biri tam kablonun girebileceği şekilde ( 4pin gibi ama biri bos) diğeri de 4 pinli(kablomu desteklemiyor oraya girmiyor. Ama yine de temas ettirince rgpler yanıyor
5v olan soldaki porta takacaksınız evet. Kimi argb kablosu çok sert olabiliyor. Kontrollü bir şekilde zorlayın girecektir.Anakart b550m a modeli hocam. 2 farklı soket var. Biri tam kablonun girebileceği şekilde ( 4pin gibi ama biri bos) diğeri de 4 pinli(kablomu desteklemiyor oraya girmiyor. Ama yine de temas ettirince rgpler yanıyor
Hocam anakart soket 4 pinli. Benim kablo 4pinli ama bir pin yeri boş yani 3. Nasıl sokacağım yanmasın kart?oraya giricek hocam o kablo biraz inatçı tam ortalaman lazım soketini yoksa girmez