Merhaba,
forum.pchocasi.com.tr
2-3 Gün önce konu açmıştım arkadaşlar ben dün garantisi var diye yakın bir servise götürdüm '' Çalışan Adam Sorun Olmadığını Söyledi Bana '' Biraz komik gele bilir bu herkese '' Kasa Üstünde Bir Buton Var RBG Işıklarını Açıp - Kapatma Veya Işıkları Değiştirmek İçin '' Reset butonun yanında ben tabi bunu adamdan duyunca güldüm
adam bana '' Pek Takmıyorsun Galiba Bu Şeylere '' Dedi Bende '' Olsa da Olur Olmasa da Olur '' Dedim. Yani anlayacağınız 1-2 saniye basılı tutunca zaten RBG ışıkları aktif hala geliyormuş.

Soru - Kasanın Rgb Aydınlatmaları Çalışmıyor
Merhaba, Arkadaşlar kasa RGB aydınlatmaları daha önce çalışıyordu, 1 saat önce elektrikler gitti 30 dakika sonra geldi. Bilgisayarı açtığımda kasanın RGB ışıklarını yamadığını gördüm daha önce'de elektrikler gitti lakin RGB ışıkları yanıyordu tam olarak sebebini anlamadım ' Bilgisayar Kasasının...

2-3 Gün önce konu açmıştım arkadaşlar ben dün garantisi var diye yakın bir servise götürdüm '' Çalışan Adam Sorun Olmadığını Söyledi Bana '' Biraz komik gele bilir bu herkese '' Kasa Üstünde Bir Buton Var RBG Işıklarını Açıp - Kapatma Veya Işıkları Değiştirmek İçin '' Reset butonun yanında ben tabi bunu adamdan duyunca güldüm