Alınabilir fiyat iyi. Skatezlerini kontrol edebilirsin clicklerde bir sorun olup olmadığını kontrol et bir de bana kalırsa ani hareketlerde stutter tarzı takılmalar oluyor mu mouse saçmalıyor mu onlara bak derim.Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımdan kısa süre kullanılmış bir rıval 3 almayı düşünüyorum 200tl ye vericek sizce alınır mı ve aldıktan sonra nelerine bakmalıyım
Tamamdır hocam teşekkürlerAlınabilir fiyat iyi. Skatezlerini kontrol edebilirsin clicklerde bir sorun olup olmadığını kontrol et bir de bana kalırsa ani hareketlerde stutter tarzı takılmalar oluyor mu mouse saçmalıyor mu onlara bak derim.
3 4 aydır kullanıyorum memnunumMerhaba arkadaşlar bir arkadaşımdan kısa süre kullanılmış bir rıval 3 almayı düşünüyorum 200tl ye vericek sizce alınır mı ve aldıktan sonra nelerine bakmalıyım
Hayırlı olsun şimdiden.Değereli cevaplarınız için çok teşekkürler
Hayırlı olsun ama almadan önce skatezlerinde sorun var mı,Çift tıklama var mı bir bakınDeğereli cevaplarınız için çok teşekkürler
Tamamdır tekrardan teşekkürlerHayırlı olsun ama almadan önce skatezlerinde sorun var mı,Çift tıklama var mı bir bakın