Yardım Rockstar Games Social Club İnternet Sitesi Ve Uygulamasına Giremiyorum.

F.A.L.C.O.N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
49
Arkadaşlar Merhaba. Birkaç gündür GTA V e Girmiyor Bilgisayar Story Oynuyordum Ancak Online a Bir Şekilde Giriş Yapamıyordum. Aynı Şekilde Rockstar Games Sitesine de.
Dün İtibarı ile Artık Normal Offline versiyon GTA V bile Oynayamıyorum Oyun Açılmıyor.
Sizlerden Ricam Bilgisi Olan varsa Çözüm Yolunu Söyleyebilir mi ? Acaba.

Denediğim Çözüm Yolları.
-CMD Yolu ile İP DNS Sıfırlama
-Rockstar Games Social Club Uygulamasını Sil Yükle Yapma
-Epic Games den GTA V i Yeniden Doğrulama Yapma
- Uygulama Sorun Giderme,Bilgisayarı Adminsitrator Hesabında Çalıştırma.

Ancak Ne Yaptıysam Yapayım ne Rockstar Games Social Club ne de Rockstar Games Social İnternet Sitesine Girebiliyorum(VPN İle Giriş Yapabiliyorum)

Yardımlarınızı Bekliyorum İyi Günler.

Hata Fotoğrafları ;
qweqweqweqweqweqweqwe.pngqweqweqweqweqwe.png

ormantik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
vpn kullanıp denermisin eğer girerse, internetinizde aile çocuk koruması vardır internet sağlayacınızı arayıp kaldırmanız gerekir

ormantik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
vpnle giriş yapabiliyorum demiş zaten
görmemiş olabilirim sorunun çözümünü yazdım oraya odaklan dostum rockstar çocuklar için yasaklı olduğu için aile çocuk korumasının kaldırılması gerekir internet sağlayacısını arayıp arkadaşın kaldırması gerekir saygılar

KS

F.A.L.C.O.N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
49
görmemiş olabilirim sorunun çözümünü yazdım oraya odaklan dostum rockstar çocuklar için yasaklı olduğu için aile çocuk korumasının kaldırılması gerekir internet sağlayacısını arayıp arkadaşın kaldırması gerekir saygılar
kanka zaten 3 gün önce sıkıntısız online ye giren internet nasıl oluyor da bir anda offline ve online bağlanmayı reddediyor. Diyorum ya Offline bile Giremiyorum ( Onun Harici LoL ve World Of Tanks gibi oyunları Oynayabiliyorum.)

ormantik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
kanka zaten 3 gün önce sıkıntısız online ye giren internet nasıl oluyor da bir anda offline ve online bağlanmayı reddediyor. Diyorum ya Offline bile Giremiyorum ( Onun Harici LoL ve World Of Tanks gibi oyunları Oynayabiliyorum.)
yakın zamanda gta güncelleme geldi rdr2 deki koruma gta 5 de getirildi çözüm basit ve net aile çocuk korumasını kaldırmanız gerekir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri