Arkadaşlar merhaba, Epic Games üzerinden GTA5 oynamak istiyorum fakat Rockstar Launcher başlatılırken aşağıdaki gibi ERROR veriyor. Offline modda bile açılmıyor. İnternette araştırdım bi kaç şey denedim. Bu arada windows 10 kullanıyorum hala etkisi varmı bilmiyorum ama 1 kere girdim oyuna hiç desteklemese 1 kerede olsa hiç giremezdim heralde.
• güvenlik duvarını kapattım denedim 1 kere girdi bidaha girmedi gene aynı hatayı aldım.
• Rockstar Games i sildim tekrar yükledim
• Epic Games i sildim tekrar yükledim.
• CMD den bi kaç kod yazanlar vardı onu denedim.
• Modemi resetledim.
• VPN le giriş yapmayı denedim. 1 kere VPN le giriş yaptıktan sonra birdaha VPN kullanmaya gerek kalmadığını yazan bir kaç kişi gördüm.
Bunları denememe rağmen hala aynı hata devam ediyor. İşin garibi yan odamda kardeşim rahatlıkla giriyor oyuna. 1-2 kere oda aldı bu hatayı ama sora almadı.
• güvenlik duvarını kapattım denedim 1 kere girdi bidaha girmedi gene aynı hatayı aldım.
• Rockstar Games i sildim tekrar yükledim
• Epic Games i sildim tekrar yükledim.
• CMD den bi kaç kod yazanlar vardı onu denedim.
• Modemi resetledim.
• VPN le giriş yapmayı denedim. 1 kere VPN le giriş yaptıktan sonra birdaha VPN kullanmaya gerek kalmadığını yazan bir kaç kişi gördüm.
Bunları denememe rağmen hala aynı hata devam ediyor. İşin garibi yan odamda kardeşim rahatlıkla giriyor oyuna. 1-2 kere oda aldı bu hatayı ama sora almadı.