rog strix g15 (2022) vs acer nitro 5 (2022)

nshnc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selamlar. 25-28k civarı bütçem var. Mühendislik kazandım ve farklı şehirde okuyacağım için laptop almam lazım. Kullanım amacım ise mühendislik programları, 3d tasarım, yazılım, belki biraz da photoshop ve video editi olacak.
26 küsüre acer nitro var. 28 buçuğa da rog var.
Acerin benim gördüğüm artıları i7 r7 den daha performanslı ve asustan daha ucuz.
Asusun artıları ddr5 ram var.(acerde ddr4) Kasa, panel, ve genel kalite olarak daha iyi. İnternette okuduğum kadarıyla teknik servisi acerden daha iyi.
Açıkçası gönlüm asustan yana ama i7 r7 mevzusu çok kafamı kurcaladı yardım ederseniz çok sevinirim. Daha iyi bir öneriniz varsa monster ve excalibur hariç önerilere de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,117
Ben tercihimi bu üründen yana yapardım ve ssd yetersiz gelirse özelleştirme bölümünden arttırabilirsiniz.

KS

nshnc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Slayerlarda mux yok ve ddr4 diye biraz uzağım açıkçası. İşlemci yeni nesil ve ddr5 ram olsa iyi olur diye düşünmekteyim.

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Herkese selamlar. 25-28k civarı bütçem var. Mühendislik kazandım ve farklı şehirde okuyacağım için laptop almam lazım. Kullanım amacım ise mühendislik programları, 3d tasarım, yazılım, belki biraz da photoshop ve video editi olacak.
26 küsüre acer nitro var. 28 buçuğa da rog var.
Acerin benim gördüğüm artıları i7 r7 den daha performanslı ve asustan daha ucuz.
Asusun artıları ddr5 ram var.(acerde ddr4) Kasa, panel, ve genel kalite olarak daha iyi. İnternette okuduğum kadarıyla teknik servisi acerden daha iyi.
Açıkçası gönlüm asustan yana ama i7 r7 mevzusu çok kafamı kurcaladı yardım ederseniz çok sevinirim. Daha iyi bir öneriniz varsa monster ve excalibur hariç önerilere de açığım. Şimdiden teşekkürler.
öncelikler intel core i7-12700H mobil segmentte en iyi işlemcilerden biri ve özellikle kullanacağın yazılımlar intel ile optimize çalışacağı için intel işlemci kullanma şart gibi fiyat olarak acer her türlü mantıklı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri