EvtSinyal güçlendiriciden mi bahsediyorsunuz
Aldığınız modemin kalitesine bağlı. Salonda modemim var birde antreye koydum xiaominin ufak prize takilanlardan onun vereceği performans belli zaten 100mbps hızım normalde ama ona bağlanınca 30-40a düşüyor. Kaliteli ürün alırsanız fazla hız kaybı yaşamazsiniz. Birde kablo ile baglayipta kullanırsanız hiçbir kayıp yaşamazsiniz.Router modem nedir birde intermet hızını etkilermi tam olarak ne yaptığını bilmiyom bildiğim kadarıyla evde modem varsa onu çoğaltıp bir modem daha ekliyor bildiğim doğrumu doğruysa internet hız değerlerini etkilermi
Router access point ile aynı görevi görüyor. Örneğin benim internetim 1 üst kattaki evimden geliyor yaklaşık 20 metre kablodan sonra routera girip evdeki cihazlara hem wifi hem kablolu olarak dağıtılıyor. Bahsettiğim kablo mesafesine göre 5 mbps 10 mpbs arası bir düşüş oluyor.Router modem nedir birde intermet hızını etkilermi tam olarak ne yaptığını bilmiyom bildiğim kadarıyla evde modem varsa onu çoğaltıp bir modem daha ekliyor bildiğim doğrumu doğruysa internet hız değerlerini etkilermi