Yapan zaten pc hocası güvenli tabii.Beyler 500 tane stok yapmışlar eyw da ekran kartı sadece 10K adamlar pc yi 11K ya satıyor içime bir şüphe düştü bundan daha önce stok lu ürün alan varmı ona göre alacam ?
Knk şimdi bak ben pc yi aldım eyw ama amd ryzen 5 için 455 tl lazımdı limitim yetmedi direkt düz aldım adamları aradık 455 tl yi havale atsak olurmu diye Gmail adresi verdiler oraya yazdık iban attılar parayı attık sonra şey yazdılar montajlar başlamış yüksektemeyiz bana çok saçma geldi neden iban istediklerki parayı tekrar atın yazdım otomatik msj geldi bekliyoruzYapan zaten pc hocası güvenli tabii.
Tabi güvenilir alabilirsin de stoklar geldi mi ya? 500stok bitmemiş miydi?Beyler 500 tane stok yapmışlar eyw da ekran kartı sadece 10K adamlar pc yi 11K ya satıyor içime bir şüphe düştü bundan daha önce stok lu ürün alan varmı ona göre alacam ?
Ya işlemcili montajlarlar yad parayı atarkar illaki.Knk şimdi bak ben pc yi aldım eyw ama amd ryzen 5 için 455 tl lazımdı limitim yetmedi direkt düz aldım adamları aradık 455 tl yi havale atsak olurmu diye Gmail adresi verdiler oraya yazdık iban attılar parayı attık sonra şey yazdılar montajlar başlamış yüksektemeyiz bana çok saçma geldi neden iban istediklerki parayı tekrar atın yazdım otomatik msj geldi bekliyoruz
Ek stok geldi ama fiyat yükseltmek zorunda kaldılar STORY de belirtildi neden fiyatı arttığı.Tabi güvenilir alabilirsin de stoklar geldi mi ya? 500stok bitmemiş miydi?
Ben haftaya seni sistem gelcek diye biliyordum öyle olmayacak mıydı biraz daha üst bir sistem olacakdı.Ek stok geldi ama fiyat yükseltmek zorunda kaldılar STORY de belirtildi neden fiyatı arttığı.
Yeni sistem gelecek tabi insanlar şuan ki sistemi çok tercih ettikleri için stok yenilenmesi yapıldı.Ben haftaya seni sistem gelcek diye biliyordum öyle olmayacak mıydı biraz daha üst bir sistem olacakdı.
Yeni gelecek sistemde neler kullanılacak fiyat aralığı ne kadar olur bir bilgin var mı? Beni aydınlatırsan sevinirimYeni sistem gelecek tabi insanlar şuan ki sistemi çok tercih ettikleri için stok yenilenmesi yapıldı.
Benim bir bilgim yok Taner hoca konu açtığında öğrenicez bazen forumda soruyorlar hoca cevap veriyor onları takip edin.Yeni gelecek sistemde neler kullanılacak fiyat aralığı ne kadar olur bir bilgin var mı? Beni aydınlatırsan sevinirim![]()
Instagram'da söylemişti yeni gelecek sistem ilk gelen ile kıyaslandığında pahalı olacakmış o yüzden yanında logitech mouse hediye edilecekmiş ://:/:/ bende mouse var ama yapacak birşey yok sistem ucuz geliyor bize de almak düşerBenim bir bilgim yok Taner hoca konu açtığında öğrenicez bazen forumda soruyorlar hoca cevap veriyor onları takip edin.
Sadece TAHMİN belirterek söylüyorum buna göre üst seviye olacak ben 3060 yada 3060ti bekliyorum ve 14k civarı olacağını sanıyorum. Esneyebilir 13 de olabilir 15 de olabilir ama bizi kaliteli bir sistem karşılayacaktır.Yeni gelecek sistemde neler kullanılacak fiyat aralığı ne kadar olur bir bilgin var mı? Beni aydınlatırsan sevinirim![]()
6600 veya 6600xt bekliyorum işlemci olarak 5500 veya 5600x intel olarak i5 12400f bekliyorum.Sadece TAHMİN belirterek söylüyorum buna göre üst seviye olacak ben 3060 yada 3060ti bekliyorum ve 14k civarı olacağını sanıyorum. Esneyebilir 13 de olabilir 15 de olabilir ama bizi kaliteli bir sistem karşılayacaktır.
Ben o sistem içinde RTX serisi gelecek diye hatırlıyorum ama nereden duydum gördüm onu da bilmiyorum.6600 veya 6600xt bekliyorum işlemci olarak 5500 veya 5600x intel olarak i5 12400f bekliyorum.
Inşallah 13k olurSadece TAHMİN belirterek söylüyorum buna göre üst seviye olacak ben 3060 yada 3060ti bekliyorum ve 14k civarı olacağını sanıyorum. Esneyebilir 13 de olabilir 15 de olabilir ama bizi kaliteli bir sistem karşılayacaktır.
İyi de sistem rtx gpu olmayacak mı?6600 veya 6600xt bekliyorum işlemci olarak 5500 veya 5600x intel olarak i5 12400f bekliyorum.
Inşallah tahminin doğru tutar çünkü Nvidia kartlar pahalı ya enazından AMD sayesinde güçlü ve ucuz sistem almış oluruz6600 veya 6600xt bekliyorum işlemci olarak 5500 veya 5600x intel olarak i5 12400f bekliyorum.
Onu bilmiyorum hocam ben sadece ilk sistemin Nvidia olacağına kadar biliyorum diğerleri kesin değil diye biliyorum o tarafı çok takip edemedim.İyi de sistem rtx gpu olmayacak mı?
dediğiniz 3. sistemde olucak.6600 veya 6600xt bekliyorum işlemci olarak 5500 veya 5600x intel olarak i5 12400f bekliyorum.
Kendi yorumunu eleştirmek harikaİyi de sistem rtx gpu olmayacak mı?