RTX 3050 Im Hdmi Da Beyaz Görüntü Veriyor

YAHUZA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
pc mi aldığım zamandan beri kasamı dp çıkışında kullanıyorum hdmi kablosunu taktığım anda görüntü bulanık ve beyaz oluyor forumda sorarak baktıktan sorna ne kabloda ne hdmi da sorun olduğunu gördüm hdmi a taktığım anda görüntüm bembeyaz oluyor ve nvidia ayarlarındanda düzeltemiyorum

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
pc mi aldığım zamandan beri kasamı dp çıkışında kullanıyorum hdmi kablosunu taktığım anda görüntü bulanık ve beyaz oluyor forumda sorarak baktıktan sorna ne kabloda ne hdmi da sorun olduğunu gördüm hdmi a taktığım anda görüntüm bembeyaz oluyor ve nvidia ayarlarındanda düzeltemiyorum
dp ile devam edin hd kablo bozuk olabilir

KS

YAHUZA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
tabiki isterim :D ama dp yle yuvarlanıp gidiyorum şindilik yetiyo ilerde monitörümü değiştirirsem alırım bi hdmi kablo :)

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Monitör genelde dp de bulanık renk veriyo aç kapa yapmam geekiyo onun için sorıyım dedim
dostum muhtemelen ucuz kablo hatasına düşmüşsün.. o yüzden kabloları soruyorum.. 50-100 fazla ödeyip düzgün kablo tercih edersen, böyle sorunlar yaşamaman gerekir..

KS

YAHUZA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
dostum muhtemelen ucuz kablo hatasına düşmüşsün.. o yüzden kabloları soruyorum.. 50-100 fazla ödeyip düzgün kablo tercih edersen, böyle sorunlar yaşamaman gerekir..
açıkcası direk pc yi alır almaz monitörde çıkan kabloları taktım yakın zamanda kaliteli bi hdmi alırım ilginiz için teşekürler :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri