Değil 2.el mı aldiniz?Arkadaşlar birkaç oyUnda ısındığını gördüm ekran kartının daha sonra furmak test yaptım ilk dakikadan fan hızı 75'lere çıkıp sıcaklık 76 75 oldU bU normal mi bU kadar hızlı ısınması
ASUS Dual V2 RTX 3060
Hayır sıfır AmazondanDeğil 2.el mı aldiniz?
Daha 1 ay oldu minnig yapmadım hiçMining yaptınız mı hiç?
Kasaniz hava alan bir yerde mi fanlar dogru takildi mi ? Full yukte mi bu sıcaklıkDaha 1 ay oldu minnig yapmadım hiç
Furmak testinde bu sonuç işte tam yük mü bilmiyorum açıkçasıKasaniz hava alan bir yerde mi fanlar dogru takildi mi ? Full yukte mi bu sıcaklık
Haa furmark normal ya bende normal oyun oynarken oldu sandım furmarkin amacı zorlaması zaten isi degerlerin iyiFurmak testinde bu sonuç işte tam yük mü bilmiyorum açıkçası
Ben internetten baktım ama aynı dk aynı saniyede olanlar hatta 10.dksında olanlar bile bu dereceye gelmiyor kafam karıştıHaa furmark normal ya bende normal oyun oynarken oldu sandım furmarkin amacı zorlaması zaten isi degerlerin iyi
Bana normal geldi sabahı bekleyin hocalarım yardımcı olurBen internetten baktım ama aynı dk aynı saniyede olanlar hatta 10.dksında olanlar bile bu dereceye gelmiyor kafam karıştı
TeşekkürlerBana normal geldi sabahı bekleyin hocalarım yardımcı olur
Başlar başlamaz 75 olması normal değil oyun falan vs yükten cikiptami deniyosun furmakt yoksa PC açar açmaz sogukkenmi bu değeri aliyosunTeşekkürler
Amazon iade aldıBaşlar başlamaz 75 olması normal değil oyun falan vs yükten cikiptami deniyosun furmakt yoksa PC açar açmaz sogukkenmi bu değeri aliyosun
Yenisini gönderecekAmazon iade aldı
İyi bari hayırlısı olsunAmazon iade aldı
Yenisini gönderecek