RTX 3060 (Oc 12Gb) / RTX 4060 (Oc 8Gb) Hangi̇si̇???

Nixs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemcim: i3 12100f
Anakartım: Gigabyte H610M H

Elimde iki ekran kartı da mevcut. Sistemime taktığımda hangisiyle daha iyi verim ve performans alacağımı kestiremiyorum. Deneme şansım da olmadığı için sizlere fikir danışmak istedim. Darboğaz sitelerine baktığımda RTX 4060 ile işlemcim arasında %16'lık bir darboğaz olduğunu gördüm ama bu durum beni çok fazla etkiler mi bilmiyorum. Bilgisayarı gündelik işlerimi yapmak için ve oyun oynamak için kullanıyorum. Sıklıkla Fivem ve FPS oyunları oynamaktayım. Fikirlerinizi büyük bir merakla bekliyorum.😁

RTX 3060 12GB RTX 4060 8GB ???

Tatino

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İşlemcim: i3 12100f
Anakartım: Gigabyte H610M H

Elimde iki ekran kartı da mevcut. Sistemime taktığımda hangisiyle daha iyi verim ve performans alacağımı kestiremiyorum. Deneme şansım da olmadığı için sizlere fikir danışmak istedim. Darboğaz sitelerine baktığımda RTX 4060 ile işlemcim arasında %16'lık bir darboğaz olduğunu gördüm ama bu durum beni çok fazla etkiler mi bilmiyorum. Bilgisayarı gündelik işlerimi yapmak için ve oyun oynamak için kullanıyorum. Sıklıkla Fivem ve FPS oyunları oynamaktayım. Fikirlerinizi büyük bir merakla bekliyorum.😁

RTX 3060 12GB RTX 4060 8GB ???
yani oynadığınız oyuna göre değişir last of us part 1 de rtx 3060 vram inden dolayı öne geçebilir yada starfield gibi bir oyunda ama genel olarak FPS oyunları oynuyorsunuz yani ya valorant ya cs2 bu oyunlar işlemcilere bağlı oyunlardır ekran kartı pek fps nizi etkilemez benim tavsiyem rtx 4060 dan yanadır teknolojik olarak ve saf güçte baya bir önde

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri