Sıvı soğutucu alcam yanınaBir sıkıntı olacağını sanmam.
12500 ün dahili soğutucusunun yeterli olacağını düşünüyorum. Sistemi aldınız mı yoksa daha karar aşamasında mısınız ?Sıvı soğutucu alcam yanına
Haziranda alacağım yani şart diyosunuz12500 ün dahili soğutucusunun yeterli olacağını düşünüyorum. Sistemi aldınız mı yoksa daha karar aşamasında mısınız ?
alacağınız zaman buraya sistem öneri konusu açın 12500e gerek yok 12400f yeterli olacaktır.Haziranda alacağım yani şart diyosunuz
Herhangi bir şekilde sizi şartlamak ya da yanlışlıkla da olsa manipüle etmek istemem bütçenizi belirtirseniz ben veya daha deneyimli birileri yardımcı olabilir.Haziranda alacağım yani şart diyosunuz
35k monitör beraberHerhangi bir şekilde sizi şartlamak ya da yanlışlıkla da olsa manipüle etmek istemem bütçenizi belirtirseniz ben veya daha deneyimli birileri yardımcı olabilir.
alacağınız zaman buraya sistem öneri konusu açın 12500e gerek yok 12400f yeterli olacaktır.
Batı KaradenizKatılıyorum, daha uygun bir fiyat çıkaracaktır. Yaşadığınız yerin iklimine göre soğutucu tipini seçin, karasal iklimin olduğu bir bölgede stok soğutucu yeterli olur, Adana, Antalya gibi aşırı sıcak yerlerde yaşıyorsanız güzel bir hava soğutma sistemi alabilirsiniz, sıvı soğutucu israf olur kanısındayım.
Stok soğutucu yeterli olur.Batı Karadeniz