- Tepki
- 3
hazır sistem içinde alacağım aralarında 200 tl civarı bir fark var. Genellikle forza horizon, ETS2, assetto corsa gibi araba oyunları oynuyorum sizce hangisini almalıyım
Genel Anlamda 3060 Ti Daha İyihazır sistem içinde alacağım aralarında 200 tl civarı bir fark var. Genellikle forza horizon, ETS2, assetto corsa gibi araba oyunları oynuyorum sizce hangisini almalıyım
Dostum Sana Dün Cevap Vermeyi Unuttum Kulaklık Aynı Benimki Ama Şunu Diyeyim Yastıkları Çok Mükemmel Değil Yani Şu Anlamda Değil Ben Yumuşak Yastık Seviyorum Çünkü Uzun Kullanımda Kulak Ağrıtmıyo Ama Önerdiğim Model Günde Ne Kadar Kullanıyosun Bilmiyorum Ama 5-6 Saatte Bir 15 Dakika Falan Kulağını Dinlendirmen Lazım Onun Dışında Alabilirsin3060 ti
kulagı tam kaplıyormu hacı en önemli sorun oDostum Sana Dün Cevap Vermeyi Unuttum Kulaklık Aynı Benimki Ama Şunu Diyeyim Yastıkları Çok Mükemmel Değil Yani Şu Anlamda Değil Ben Yumuşak Yastık Seviyorum Çünkü Uzun Kullanımda Kulak Ağrıtmıyo Ama Önerdiğim Model Günde Ne Kadar Kullanıyosun Bilmiyorum Ama 5-6 Saatte Bir 15 Dakika Falan Kulağını Dinlendirmen Lazım Onun Dışında Alabilirsin
rtx 4060 tabii kihazır sistem içinde alacağım aralarında 200 tl civarı bir fark var. Genellikle forza horizon, ETS2, assetto corsa gibi araba oyunları oynuyorum sizce hangisini almalıyım
Kaplıyorkulagı tam kaplıyormu hacı en önemli sorun o
rtx 4060 tabii ki![]()
4060 Ti Olsa Okeylerdimde 4060 Pek Hoşuma Gitmiyor Benimsen 3060 ti ile ileride oyunlarda ultra ayarlarda 70 fps zor görcekken ben dlss 3 açıp 3060 ti yı 2 ye katlayacağım öyle düşün
@Boozewarning Saf gücün artık çok fazla önemi kalmadı dlss 3 ve frame generation özelliği ile 4060 çok çok daha üstün bir kart sen ileride 3060 ti ile ultrada 80 fps zor görecekken ben dlss 3 veya Frame generation açar 2 ye katlarım fps i4060 Ti Olsa Okeylerdimde 4060 Pek Hoşuma Gitmiyor Benim
açıkcası bende senin dediğin gibi düşünüyordum fakat ileride hangi ileride olacak şekilde düşünülmeli ilerde zaten bu kartlar çok düşük kalacağı için zaten bundan bi 5 yıl sonra eski bi kartta dlss 3 kalması aynı dlss 2 yada dlss olmayan bi kart gibi olacagını düşünüyorum yani tekrar kart satın almak gerekicek ondan dolayı kas gücüne inanıyorum tabikid e tartışmaya açık bir konu.@Boozewarning Saf gücün artık çok fazla önemi kalmadı dlss 3 ve frame generation özelliği ile 4060 çok çok daha üstün bir kart sen ileride 3060 ti ile ultrada 80 fps zor görecekken ben dlss 3 veya Frame generation açar 2 ye katlarım fps i
ve atıyorum adam cp 2077 ye girdi rt açacak bir bakıyorsun 3060 ti rt açınca fps yerlerde ama 4060 la açıyorsun dlss 3 fps çok daha iyi
Saf gücte 3060 ti daha iyi Ama İsin İcine DLS 3 ve render gibi isler girerse 4060hazır sistem içinde alacağım aralarında 200 tl civarı bir fark var. Genellikle forza horizon, ETS2, assetto corsa gibi araba oyunları oynuyorum sizce hangisini almalıyım