Soru RTX 3060 Vs 3060Ti ?

erenkut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba dostlar. Ben 2.el rtx 3060ti alacaktım fakat 8gb VRAM'e artık pek de iyi bakılmadığını gördüm. Peki ben hangi modelini almalıyım? Oyun ve yayın odaklı düşünüyorum ve hangi kartı alayım bilmiyorum ne önerirsiniz ve neden?

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
2. ele zaten fiyat düşsün diye girmişsin, araştırıp amd bakabilirsin. Bende bazen bazı sorunlar çıktı çözüp kullandım ama bazılarında da hiç çıkmamış, şansını deneyebilirsin.

KS

erenkut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlarımla yayın açıyoruz ve nvidia yayın kodeği amd ye kıyasla çok daha iyi. Ben rx6600 kullanıyorum çamur gibi yayın yapıyorum ve bu sebepten rtx360 veya ti ye geçmeyi düşünüyorum. Fakat hangisini alsam bilemiyorum bu ekran kartımla iyi bir yayın yapabilseydim 6600 ü bırakmayı hiç istemiyorum aslında

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Arkadaşlarımla yayın açıyoruz ve nvidia yayın kodeği amd ye kıyasla çok daha iyi. Ben rx6600 kullanıyorum çamur gibi yayın yapıyorum ve bu sebepten rtx360 veya ti ye geçmeyi düşünüyorum. Fakat hangisini alsam bilemiyorum bu ekran kartımla iyi bir yayın yapabilseydim 6600 ü bırakmayı hiç istemiyorum aslında
Anladım o zaman mantıklı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri