Öneri RTX 3070 Ti GPU Holder Önerisi

yalovaliburak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
3070 ti ekran kartına gpu desteği alacağım tavsiyeler üzerine ancak bütün gpu holderlar uyumlu oluyor mu kasalarla vs bilmiyorum herhangi bir gpu holder alsam sorun olur mu? Ayrıca gpu holderlar biliyorsanız öneri verirseniz sevinirim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Deepcool cc560 mid tower kasa ve gigabyte 3070 ti gaming oc ekran kartı (gerekli mi bilmiyorum ama b550m anakart)

DeepCool'un kendi GPU braketleri var:

https://www.deepcool.com/products/A...-Bracket-Graphics-Card-Mount/2022/16014.shtml

Ancak burada iki soru var;

1-) Ekran kartını dik konuma mı getirmek istiyorsunuz aşağıdaki görseldeki gibi?

1678006477077.png

2-) Yoksa ekran kartının altına yamulmasın diye şekilli bir GPU destek aparatı mı arıyorsunuz? Çünkü GPU Vertical Holder yukarıdaki görseldeki gibi kartı oturtuyor, GPU Holder ise ekran kartı altına destek çubuğu olarak satılıyor. Ona göre öneri yapacağım.

KS

yalovaliburak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
DeepCool'un kendi GPU braketleri var:

https://www.deepcool.com/products/A...-Bracket-Graphics-Card-Mount/2022/16014.shtml

Ancak burada iki soru var;

1-) Ekran kartını dik konuma mı getirmek istiyorsunuz aşağıdaki görseldeki gibi?

Ekli dosyayı görüntüle 16237

2-) Yoksa ekran kartının altına yamulmasın diye şekilli bir GPU destek aparatı mı arıyorsunuz? Çünkü GPU Vertical Holder yukarıdaki görseldeki gibi kartı oturtuyor, GPU Holder ise ekran kartı altına destek çubuğu olarak satılıyor. Ona göre öneri yapacağım.
Ekran kartı uzun kullanımda yamulmasın diye altına destek arıyorum hocam.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Ekran kartı uzun kullanımda yamulmasın diye altına destek arıyorum hocam.
ölcüleri alıp yazıp satın alabilirsin
yada

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri