RTX 3080 sistemdeki bütün LED'ler Yanıp Sönüyor

Vanquisher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Bilgisayarımı yeni topladım çalıştırınca bütün LED'ler yanıp sönmeye başlıyor, güç kaynağından vızır vızır ses geliyor ve fanlar dönüyormuş gibi yapıp dönmüyor. Her şeyi denedim baştan aşağı sistemi tekrar topladım. PSU veya anakart kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü psu'ya taktigim fanlar dönerken videoya dikkatli bakarsanız pump fan ve üstteki bir fan anakarta takılı ve onlar tepki bile göstermiyorlar.

PSU: Corsair RM750 Gold.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba,
Bilgisayarımı yeni topladım çalıştırınca bütün LED'ler yanıp sönmeye başlıyor, güç kaynağından vızır vızır ses geliyor ve fanlar dönüyormuş gibi yapıp dönmüyor. Her şeyi denedim baştan aşağı sistemi tekrar topladım. PSU veya anakart kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü psu'ya taktigim fanlar dönerken videoya dikkatli bakarsanız pump fan ve üstteki bir fan anakarta takılı ve onlar tepki bile göstermiyorlar.

PSU: Corsair RM750 Gold.

Acaba sistemi taşıyacak kadar büyük mü psu yada belki statik elektrik yapmis olabilir

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Görüntüden dolayı PSU sebepli olması yüksek ihtimalliydi zaten. Yeterli bir ürün tercih etmeye çalışın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri