temmuzun 2. yarısı yani bu ayın 15 inden sonra diyorlar knkSelamlar,
RTX 4060'ın 16GB VRAM'li modelleri ne zaman gelecek ?
bende merak ediyorum şahsentemmuzun 2. yarısı yani bu ayın 15 inden sonra diyorlar knk
temmuz olduğundan eminsiniz değil mi erteleme olurmu ? sistem toplayacağımtemmuzun 2. yarısı yani bu ayın 15 inden sonra diyorlar knk
bende merak ediyorum şahsen
https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/graphics-cards/40-series/rtx-4060-4060ti/ en sonlara inip bakıntemmuz olduğundan eminsiniz değil mi erteleme olurmu ? sistem toplayacağım
teşekkür ederim
hazır sistem halleri hemen çıkmaya başlar mı acaba
bilemiyorum knk şurda 2 haftaya satışta olur zaten de siz asgari ücret sonrası zam gelir korkusuyla mı sabırsızlanıyorsunuz?hazır sistem halleri hemen çıkmaya başlar mı acaba
gelebilir bende o yüzden arkadaşta hemen çıksın istiyorbilemiyorum knk şurda 2 haftaya satışta olur zaten de siz asgari ücret sonrası zam gelir korkusuyla mı sabırsızlanıyorsunuz?
aynen öyle valla 3060 sistemi bile 20k nın altında bulamıcaz gibi geliyo bana o yüzden endişeliyimbilemiyorum knk şurda 2 haftaya satışta olur zaten de siz asgari ücret sonrası zam gelir korkusuyla mı sabırsızlanıyorsunuz?
haklısın knk 3070 li sistemime 50k civarı gitti bende deaynen öyle valla 3060 sistemi bile 20k nın altında bulamıcaz gibi geliyo bana o yüzden endişeliyim