RTX 4060 Ti̇ 16 GB

snrbl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Arkadaşlar bu ekran kartıyla ilgili hiç bir teknoloji kanalı daha video çekmedi yani anlamadığım herhangi bir ambargomu var yoksa nvidia bu kartın üzerine çok düşmüyor mu ? bir sitede sadece ekran kartı satılıyor ama daha hazır sistemlerde bu kartı göremedik yada kartın tr de incelemesini göremedik bu durum nvidia kaynaklımıdır bilgisi ola var mı?

Birde bu kartlarla hazır sistemleri ne zaman görürüz tahmini olarak ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
arkadaşlar bu ekran kartıyla ilgili hiç bir teknoloji kanalı daha video çekmedi yani anlamadığım herhangibir ambargomu var yoksa nvidia bu kartın üzerine çok düşmüyor mu ? bir sitede sadece ekran kartı satılıyor ama daha hazır sistemlerde bu kartı göremedik yada kartın tr de incelemesini göremedik bu durum nvidia kaynaklımıdır bilgisi ola var mı?

Ambargo olmaz kart satışa çıktı ztn hazır sistemlerdede 4 5 ağustos gibi görürüz

KS

snrbl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ambargo olmaz kart satışa çıktı ztn hazır sistemlerdede 4 5 ağustos gibi görürüz
peki bu kartlarla ilgili neden inceleme videoları gelmiyor yani nvidia inceleme amaçlı bu kartları teknoloji kanallarına yollamıyor mu?

yav 16 GB vram var diye bu kartı bekliyordum oda bir acaip çıkış yaptı şüpeye düşürdü beni çok sessiz giriş yaptı piyasaya :)

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
peki bu kartlarla ilgili neden inceleme videoları gelmiyor yani nvidia inceleme amaçlı bu kartları teknoloji kanallarına yollamıyor mu?

yav 16 GB vram var diye bu kartı bekliyordum oda bir acaip çıkış yaptı şüpeye düşürdü beni çok sessiz giriş yaptı piyasaya :)
Performans aynı tek fark 16gb olması rtx 3060 8gb gibi düşün

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370

8GB Versiyonu çıkardıklarında çok fazla kötü yorum geldiği için Nvidia tüm dünya üzerinde kimseye incelemesi için kart göndermedi.

asedwa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Hocam 3060 8 gb ve 12 gb arasında bayağı performans farkı vardı bence 4060 ti 16 gb güzel bir kart olacak ama yinede acele edip direk almanızı önermem.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocam 3060 8 gb ve 12 gb arasında bayağı performans farkı vardı bence 4060 ti 16 gb güzel bir kart olacak ama yinede acele edip direk almanızı önermem.
Çok fark yok 16gb da bir tek 2k için daha mantikli fark bu

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Selamlar,

Arkadaşlar bu ekran kartıyla ilgili hiç bir teknoloji kanalı daha video çekmedi yani anlamadığım herhangi bir ambargomu var yoksa nvidia bu kartın üzerine çok düşmüyor mu ? bir sitede sadece ekran kartı satılıyor ama daha hazır sistemlerde bu kartı göremedik yada kartın tr de incelemesini göremedik bu durum nvidia kaynaklımıdır bilgisi ola var mı?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Bende senin gibi bekliyordum fakat performans bakımından 3070 i tercih ettim

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
4060 ti 8gb ile aynı güçte çok iyi bir kart değil

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
RESMİ MSI TESTLERİNDE 4060ti 16gb 4060ti 8gb ın basbaya gerisinde kaldı

KS

snrbl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar pc hocasının rtx 4060Tİ 16GB İncelemesi olacaktı hikayesinde görmüştüm o inceleme videosu tahmini ne zaman gelir gamegarajda ekran kartını alıcam ama önce bi ne diyorlar yorumları görmek istiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri