Öneri RTX 4070 İçin Sistem Önerisi

Razimix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar yeni çıkan rtx 4070 asus dual ekran kartını akşam sipariş etmeyi planlıyorum ama donanım bilgim çok zayıf diğer bileşenleri yaklaşık 2 ay sonra alacağım bana bu ekran kartına uyumlu ve fazlasıyla yeten aynı zamanda parça kalitesi iyi olan bir f p sistem önerebilir misiniz? Yani ucu ucuna yetsin ucuz olsun kafasında değilim kalite ama fp bir şekilde toplayabilir misiniz?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Arkadaşlar yeni çıkan rtx 4070 asus dual ekran kartını akşam sipariş etmeyi planlıyorum ama donanım bilgim çok zayıf diğer bileşenleri yaklaşık 2 ay sonra alacağım bana bu ekran kartına uyumlu ve fazlasıyla yeten aynı zamanda parça kalitesi iyi olan bir f p sistem önerebilir misiniz? Yani ucu ucuna yetsin ucuz olsun kafasında değilim kalite ama fp bir şekilde toplayabilir misiniz?
Bütçen nedir

KS

Razimix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam ekran kartı dışında diğer bileşenler hakkında fiyat olarak da bilgim yok o yüzden net bir şey diyemeceğim ama muhtemelen ekran kartsız 18 k lık bütçem var

Ama dediğim gibi 3 fazla 3 eksik pek farketmez

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

17.7K

KS

Razimix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam bu topladığın kalite olarak bir de 4070 e göre yetebilirliği gayet iyidir demi eğer eklemek istediğin varsa 20 k ya kadar çıkabilirsin

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Hocam bu topladığın kalite olarak bir de 4070 e göre yetebilirliği gayet iyidir demi eğer eklemek istediğin varsa 20 k ya kadar çıkabilirsin
Kalite olarak iyidir yalnızca anakart değişebilir , 4070 için de yeterlidir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri