RTX 4070 Ti̇ Yardim Lütfen

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Merhabalar,

MSI GAMING Z TRİO 3080 Grafik kartımı ASUS TUF 4070 Tİ OC ekran kartıyla güncelleme yapacağım ancak montajın nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Montaj için bana görüntülü olarak yardım edebilecek gönüllü bir arkadaşa ihtiyacım var.

Bana destek olabilir misiniz ?

mertaydnn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Öncelikle hayırlı olsun istersen yardımcı olabilirirm zaten ilk geldiğin de anlıyacaksın ekran kartına gelen kabloları içinden çıkan kabloya bağlıyorsun yapamazsan yazabilirsin

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Merhabalar,

MSI GAMING Z TRİO 3080 Grafik kartımı ASUS TUF 4070 Tİ OC ekran kartıyla güncelleme yapacağım ancak montajın nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Montaj için bana görüntülü olarak yardım edebilecek gönüllü bir arkadaşa ihtiyacım var.

Bana destek olabilir misiniz ?
psu'dan çıkan veya var olan 2 pcie kablosunu, ekran kartı kutusundan çıkan çift başlı çevirici kabloya takıp; onu da ekran kartına tek olarak takacaksın.. montajı bu kadar gözünde büyütme.. ekran kartını anakarta oturtup arka vidaları sıkıp, yine ekran kartı kutusundan çıkan aparat ile de destekleyerek biter bu iş..

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Tamamdır hepinize çok teşekkür ederim.

Akşam montajı yapacağım. Eski ekran kartını iade edeceğim hepsiburadaya. İade talebimi oluşturdum zaten. Kutusuna güzelce sarıp sarmalayıp 4070 ti asus tuf u montajladıktan sonra bitti bu iş.

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Arkadaşlar merhaba tekrar,

Kurulumu yaptım. Sistem grafik kartını görüyor. 4070 ti olarak değişti. Ancak 3080 grafik kartıma göre daha düşük fpsler alıyorum sebebi nedir ?

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Arkadaşlar merhaba tekrar,

Kurulumu yaptım. Sistem grafik kartını görüyor. 4070 ti olarak değişti. Ancak 3080 grafik kartıma göre daha düşük fpsler alıyorum sebebi nedir ?
işlemciniz nedir ve geforce experienceyi indirip güncelleme yaptınız mı

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
vsync açık kalmış olabilir mi veya refresh rate 75hz de fln veya ekran fulscreen mi wındowed boredlesmı fulscreen olması gerek

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
165 hz de fullscreen vsync kapalı

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
DDU?

3080 ni çıkarmadan aygıt kaldır dedim ama kaldırmadı bir türlü hep kartı gördü.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
DDU?

3080 ni çıkarmadan aygıt kaldır dedim ama kaldırmadı bir türlü hep kartı gördü.
Öyle olmaz başta da dedim size önce ddu ile komple eski sürücüyü silin kalıntılar var sistemde sağlıklı çalışmaz eski kartı takın yine ddu indirin PC yi güvenli modda açın ddu yu çalıştırın sürücüyü kaldırın

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
ddu ile sürücüleri kaldırdım. tekrar sürücüleri yükledim. değişiklik yok.

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
3080 le kullanırken oyun içi çözünürlük 2560x1440 tı ancak monitörüm 1920x1080 di. Şimdi monitör değişikliği yaptım. Ekran çözünürlüğümde 2560x1440. o yüzden fps fark ediyor olabilir mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri