RTX 4080 Gaming X Vs Suprim X

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Merhaba arkadaşlar inventus adlı satış yerinde Gaming x modelinin fiyatı 31.700 civarı Suprim x modeli 35.000 arada az bir fiyat farkı yok bana göre çünkü Maddi olarak sıkıntı içindeyim. Bu kartı almalıyım yoksa bekle Suprim X indirime girer o fiyatlara gelir alacaksan Suprim X Al der misiniz. Kartın 3 yıl garantisi olmasını istiyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,259
Merhaba arkadaşlar inventus adlı satış yerinde Gaming x modelinin fiyatı 31.700 civarı Suprim x modeli 35.000 arada az bir fiyat farkı yok bana göre çünkü Maddi olarak sıkıntı içindeyim. Bu kartı almalıyım yoksa bekle Suprim X indirime girer o fiyatlara gelir alacaksan Suprim X Al der misiniz. Kartın 3 yıl garantisi olmasını istiyorum
Bütçen zorlanacağı için Suprim X yerine Gaming X al derim seni üzmeyecek bir model

Darfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Arasında az bir soğutma farkı yok mu hocam? Onun dışında bunların ikisi arasında bir fark var mı? Bütçe sıkıntısı varsa mükemmel farklar yok bence uygun olan alınır değil mi

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
dolar sürekli yükseliyor.. indirime girmez hatta artar . zaten daha yeni piyasaya sürüldü sayılır

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
dolar sürekli yükseliyor.. indirime girmez hatta artar . zaten daha yeni piyasaya sürüldü sayılır
Oda korkutuyor bu sefer onu da kaybederim diye

Bence o fiyatlara çok zor düşer sağlam bir kampanya olması lazım o zamanda stok çok az olur
Evet oda var tabi Gaming Gecesi umudum var ama sanmıyorum Suprim X indirime gireceğini Girse bile Suprim modeli girer gibi me geliyor

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Okadar bütçeye çıkıp şahsen bekler son nokta suprimx tercih ederdim sonuçta ekran kartı sürekli değişen bir parça değil ve olmuşken görüntü itibari ile de en iyisi olsun isterim şahsi düşüncem siz bilirsiniz

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Okadar bütçeye çıkıp şahsen bekler son nokta suprimx tercih ederdim sonuçta ekran kartı sürekli değişen bir parça değil ve olmuşken görüntü itibari ile de en iyisi olsun isterim şahsi düşüncem siz bilirsiniz
Evet aslında bende aynı görüşteyim ama işte beklemek doğru bir çözüm mü çünkü Dolar yükseliyor yükselme ihtimali de yüksek

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Evet aslında bende aynı görüşteyim ama işte beklemek doğru bir çözüm mü çünkü Dolar yükseliyor yükselme ihtimali de yüksek
Fiyat konusunda hele şu zamanda önümüzü görmek çok zor düşme ihtimali düşük ama belli de olmaz dussede maksimum 1500 civarı oda belki düşerse ki zor o sebeple karar yine sizin ama azda bir para vermiyorsunuz ama benim için görüntü çokta önemli değil derseniz aralarında uçurum yoktur performans konusunda belkide hiç yoktur gamıng serilerininde görünüşü iyidir ama onu da alabilirsiniz bütçeyi zorlamam derseniz.

4070 ti suprimx de düşünebilirsiniz 4080 bir tık daha iyidir VRAM vs konusunda ama hani suprimx olarak belirttim.

Son düzenleme:
KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Fiyat konusunda hele şu zamanda önümüzü görmek çok zor düşme ihtimali düşük ama belli de olmaz dussede maksimum 1500 civarı oda belki düşerse ki zor o sebeple karar yine sizin ama azda bir para vermiyorsunuz ama benim için görüntü çokta önemli değil derseniz aralarında uçurum yoktur performans konusunda belkide hiç yoktur gamıng serilerininde görünüşü iyidir ama onu da alabilirsiniz bütçeyi zorlamam derseniz.
İnanın ki görüntü çok umrumda değil. Benim için önemli olan iyi performans vermesi ve yarın bir gün değerlendirmek istediğim de rağbet görmesi

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Valla Benim de palit gamerock 4080 alasım var
Ya bende onu çok istiyorum aslında ama gel gör ki 2 yıl garantisi var yani o yönden kötü bence ama Asus ve MSI gigabyte model 3 yıl var bence o kadar para veriliyorsa buna da dikkat edilmeli

Gerek yok bence gaming x gayet üst düzey bir model
Bende öyle düşünüyorum ama Rtx 4090 Gaming x trio ile Suprim X karşılaştırmasını izledim sıcaklık değerleri Gaming x trio da biraz fazla geldi bana

Relaxy166

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ya bende onu çok istiyorum aslında ama gel gör ki 2 yıl garantisi var yani o yönden kötü bence ama Asus ve MSI gigabyte model 3 yıl var bence o kadar para veriliyorsa buna da dikkat edilmeli

Bende öyle düşünüyorum ama Rtx 4090 Gaming x trio ile Suprim X karşılaştırmasını izledim sıcaklık değerleri Gaming x trio da biraz fazla geldi bana
4070ti alacaktım normalde ama 12gb vram olması kaliteli bir model zaten 24 25k denk geliyor 5k koyup Üst segment 4080 alabiliyorum yukarıya daha fazla çıkamıyorum malesef.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri